Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke

0.0
Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke

Potřebné ingredience

br.panenka alebo kuracie prsia,2 pl oleja,korenie,sol,1 pl masla,4 hrušky,1 čl hnedeho cukru,1 červena cibula,1 čl tymianu,1 sladka smotana,1 čl medu

Postup přípravy

.

Hrušky očistíme,nakrajame na mesiačiky a na masle s cukrom podusíme asi 10 minut.

Masko si osolíme ,nakoreníme, naklepeme a opražíme na oleji.Vyberieme a nechame v teple.Môžete použit panenku alebo kuracie prsia..

Vo výpeku si orestujeme cibulu,pridame tymian a med.Nechame skaramelizovat.

Zalejeme smotanou,pridame hrušky ,ochutíme solou a korením a nechame zredukovat.

Mäsko na tanieri prelejeme. Bolo to fakt úžasné , velmi rýchle a jednoduché..Delikatesa :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KubickovaBibinka 21. 10. 2010, 16:41
Moc zajímavé, vyzkouším (Y)
Egreska 21. 10. 2010, 19:08
@KubickovaBibinka budem rada,nam moc chutilo (L) (L) (L)
JIRUŠ 21. 10. 2010, 14:02
(Y)vypadá to úžasně |:o) (hello)
Egreska 21. 10. 2010, 19:08
@JIRUŠ dakujem (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie