(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke
Potřebné ingredience
br.panenka alebo kuracie prsia,2 pl oleja,korenie,sol,1 pl masla,4 hrušky,1 čl hnedeho cukru,1 červena cibula,1 čl tymianu,1 sladka smotana,1 čl medu
Postup přípravy
.
Hrušky očistíme,nakrajame na mesiačiky a na masle s cukrom podusíme asi 10 minut.
Masko si osolíme ,nakoreníme, naklepeme a opražíme na oleji.Vyberieme a nechame v teple.Môžete použit panenku alebo kuracie prsia..
Vo výpeku si orestujeme cibulu,pridame tymian a med.Nechame skaramelizovat.
Zalejeme smotanou,pridame hrušky ,ochutíme solou a korením a nechame zredukovat.
Mäsko na tanieri prelejeme. Bolo to fakt úžasné , velmi rýchle a jednoduché..Delikatesa :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KubickovaBibinka
(upraveno)
21. 10. 2010, 16:41
Moc zajímavé, vyzkouším
Egreska
(upraveno)
21. 10. 2010, 19:08
@KubickovaBibinka
budem rada,nam moc chutilo
JIRUŠ
(upraveno)
21. 10. 2010, 14:02
vypadá to úžasně
Egreska
(upraveno)
21. 10. 2010, 19:08
@JIRUŠ
dakujem