Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Velikonoční hlavička (řeřábek)

0.0
Velikonoční hlavička (řeřábek)

Potřebné ingredience

Hrst dětské krupičky, trochu droždí, 600g vařeného uzeného masa, nebo 400g vařeného uzeného bůčku a 200g vařeného vepřového masa z plecka, 50g másla, 8 vajec, 8 žemlí, vrchovatá lžíce pažitky, lístky z kopřiv, sůl, mletý pepř, máslo na vymazání pekáče.

Postup přípravy

Vařené maso nasekáme nebo umeleme(nasekané je lepší). V misce utřeme máslo se žloutky, dáme rozkrájené žemle namočené ve vývaru z masa, vymačkáme a důkladně promícháme. Přidáme nakrájené maso a ostatní suroviny a přísady. Osolit, opepřit a zlehka vmíchat tuhý sníh.
Dá se to jíst jak teplé, tak studené. Moc a moc dobré

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie