(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
adventní svícen s andělíčkem
Potřebné ingredience
500g žitné (nebo hladké) mouky, 200g m.cukru, 100g medu, 50g 100% tuku, 2 lžičky kakaa, 1 lžička sody, troška skořice, 1-2 lžíce perníkového koření, 3 vejce
Postup přípravy
Pekla jsem v HT 12 min při 170°C, po upečení potírám vejcem rozšlehaným s troškou vody.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vevercak78
(upraveno)
3. 12. 2010, 12:08
¨Bosorka
(upraveno)
19. 11. 2010, 14:31
opravdu nádhera paní Simono Mohla bych Vás poprosit o pár rad, jak udělat takovou krásu?? Letos chci vyzkoušet poprvé a ani nevím, čím bych měla přichytit hvězdičky, natož andělíčka Děkuji Monika
simona751
(upraveno)
19. 11. 2010, 20:11
@¨Bosorka
Dobrý den Moni, všechny ozdobičky lepím stejnou polevou, kterou zdobím, drží to perfektně. I toho andělíčka, jen ho na dobu schnutí podepřu (čímkoliv ).
¨Bosorka
(upraveno)
19. 11. 2010, 21:09
@simona751
Moc Vám děkuji za bleskovou odpověď a radu Krásný večer
Handulka0
(upraveno)
18. 11. 2010, 20:10
HHaannuullee
(upraveno)
18. 11. 2010, 14:57
krásný
diakonka
(upraveno)
16. 11. 2010, 14:24
Schrek
(upraveno)
16. 11. 2010, 6:32
Je krásný.Mohla byste prosím vložit recept na těsto?Budu ho dělat poprvé a trochu se bojím,protože mám recept na perníčky,které jsou krásně měkkoučké,aby mi to pak nedělalo neplechu a nerozpadlo se mi to v ruce.Určitě věnec budu stokrát stěhovat.Moc díky
simona751
(upraveno)
16. 11. 2010, 6:42
@Schrek
díky , recept jsem vložila, perníčky jsou měkké, když dělám svícny, nebo chaloupky, tak perníčky nedávám do krabice, nechám volně, trošku ztuhnou, manipulovat se s nimi dá bez problémů - taky je pořád přenáším
Hnědovláska
(upraveno)
15. 11. 2010, 19:01
Moc se mi líbí
Vrtelik
(upraveno)
15. 11. 2010, 17:18
Nádherny opravdu moc pěkny škoda,že neumím to tak nazdobyt.
Terry2
(upraveno)
15. 11. 2010, 17:02
jste šikulka
žingi
(upraveno)
14. 11. 2010, 21:45
ten je krásný
Kospetaaa
(upraveno)
14. 11. 2010, 21:44