(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
BÁBOVKA VÍDEŇSKÁ
Potřebné ingredience
6 ŽLOUTKŮ 250g MÁSLA 250g CUKR MOUČKA 400g MOUKA POLOHRUBÁ 250ml MLÉKO 1prášek do pečiva + 1 vanilkový cukr Z BÍLKŮ SNÍH, DO POLOVINY MŮŽEM PŘIDET KAKAO.
Postup přípravy
Žloutky,cukr moučku , vanilkový cukr a máslo ( zlatá Haná) utřeme dohromady. Potom přidáme mouku a mléko a nakonec ušlehaný sníh. Do poloviny mužem přidat kakao. Vylijeme na vymaštěnou a vysypanou formu a pečeme. Peču na 150°C 90 minut
Žloutky,cukr moučku , vanilkový cukr a máslo ( zlatá Haná) utřeme dohromady. Potom přidáme mouku a mléko a nakonec ušlehaný sníh. Do poloviny mužem přidat kakao. Vylijeme na vymaštěnou a vysypanou formu a pečeme. Peču na 150°C 90 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mafnurka
(upraveno)
2. 1. 2011, 15:38
Milé maminky,to je nejlepší bábovka co jsem kdy jedla,jemná a voňavá !