(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
HAVÍŘSKÉ MASO-DEKUJI MOOOC KUCHTÍK.CZ

Potřebné ingredience
INGREDIENCE: 500g vepřové plece, 20g anglické slaniny, 1 šlehačka, 2 stroužky česneku, 1 lčíce másla, 4 kyselé okurky, 2 lžíce poloh. Mouky, sůl.
Postup přípravy
POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájenou slaninu opražíme, přidáme máslo, na kostičky nakrájené maso a dusíme ve vlastní šťávě. Až je maso měkké, přidáme sůl, česnek a trochu vody. Povaříme a zahustíme šlehačkou, ve které jsme rozkvedlali mouku, krátce povaříme a odstavíme. Do hotového dáme okurky nastrouhané na struhadle s většími oky a už nevaříme. Příloha: houskový knedlík nebo brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Daanny
(upraveno)
3. 6. 2013, 22:06
Vyzkoušela jsem a všem moc chutnalo



nahlásit

ednet
(upraveno)
5. 12. 2010, 11:28
Je to mňamka a hlavně je to rychlovka



nahlásit
KáKá
(upraveno)
3. 12. 2010, 12:52
To vypadá velice jedle


nahlásit

pimpulka
(upraveno)
3. 12. 2010, 12:31
Mňamka

nahlásit

Vanusak
(upraveno)
1. 12. 2010, 20:25
Hmm, to je taková lepší znojemská.
A kolik že je správně toho másla?


nahlásit

hvezdamodra
(upraveno)
2. 12. 2010, 4:36
@Vanusak
1 lžíce
už jsem to opravila



nahlásit