(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Silvestrovský samuraj-děkuji vareni.cz
Potřebné ingredience
1 sklenka kunovjanka,1 sklenka sterilovaná kapie,2 ks cibule,500 g vepřová plece podle chuti mletý černý pepř,sů,lchilli koření,mletá sladká paprika
Postup přípravy
Do rozpáleného oleje dáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme ho. Můžeme použít i kuřecí prsa.
Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, skleničku kunovjanky i s nálevem a skleničku červené sterilované papriky kapie s nálevem. Silvestrovský samuraj osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a chilli koření. Vše podle vlastní chuti. Dávám dost chilli koření. Samuraj musí být červený. Dusíme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne a maso nezměkne. Silvestrovský samuraj nesmí plavat.
Silvestrovský samuraj podáváme s chlebem.americké brambory
Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, skleničku kunovjanky i s nálevem a skleničku červené sterilované papriky kapie s nálevem. Silvestrovský samuraj osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a chilli koření. Vše podle vlastní chuti. Dávám dost chilli koření. Samuraj musí být červený. Dusíme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne a maso nezměkne. Silvestrovský samuraj nesmí plavat.
Silvestrovský samuraj podáváme s chlebem.americké brambory
suroviny
na oleji maso,cibule
přidat.kunovjanku,kapii
promíchat dusit do mekka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé