Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Pařížský krém

0.0
Pařížský krém

Potřebné ingredience

1 lžíce kakaa, 1 lžíce hl. mouky, 4 žlíce cukru, 2 lžíce mléka,

Postup přípravy

Tyto přísady smícháme na hladkou kaši přidáme 7 lžic mléka, 2 celá vejce, řádně prošlehat a za stálého míchání vařit v páře do shoustnutí. Pak necháme vychladnout. Do studené hmoty přidáme 1/4 másla a vyšleháme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ivaja 6. 12. 2010, 14:30
nemám zkušenost s vařením krémů v páře,jak dlouho se to asi musí nechat vařit?děkuji Iveta

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie