Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Rybí z pangase

0.0
Rybí z pangase

Potřebné ingredience

asi 30 dkg pangase,kořenová zelenina/mrkev,celer,petržel/,sůl,1 bobkový list,koření na ryby,máslo,hl.mouka,zel.petrželka

Postup přípravy

Mraženou rybu si nakrájíme na kostičky a dáme vařit se solí,1 bob.listem a kořenovou zeleninou -vaříme asi 15 minut.Pak si na kousku másla a 2 lžic hl.mouky připravíme světlou jíšku.Přimícháme do polévky,přidáme trochu koření na ryby -pro chuť-provaříme.Nakonec přidáme zel.petrželku.PZ můžeme přidat osmaženou houstičku.Měla jsem doma zbytek ryby tak jsem si vymyslela na ni receptík a moc nám tato polívčička chutnala.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

myšák 7. 12. 2010, 11:45
Moc děkuji za super receptík, včera jsem si jí udělala . Sice z tresky, ale byla opravdu výýýýborná (a to normální rybí, myslím, z kapra atd, nejím). (L)
chalupnicka (upraveno) 14. 1. 2011, 8:10
@myšák děkuji-to jsem moc ráda,že vám tak chutnala - já příště vyzkouším tu tresku -teď mi nesmí pangas do domu.Alča (clamp) (hello)
gonzar 6. 12. 2010, 21:22
Ali, ještě jsem dnes neskončila, musela jsem prerušit sedění u PC. :-@ (6) :-D ,-) ,-) Rybí polévku jsme mívali, když jsem byla ještě doma s rodiči. Jé to je už moooc let. *-) *-) ,-) ,-) Maminka ji dělávala na štědrý den. Moc nám chutnala. Manžel ji nikdy nejedl, tak jsem ji nikdy nevařila. Ale teď si ji zkusím, dle Tvého receptu. Mám na ni chuť a moc na ní vzpomínám. I kfdyž nebude přímo z kapra. +o( ,-) ,-) Díky za recept, Ali. (Y) (Y) (Y) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (hello)
chalupnicka 7. 12. 2010, 9:12
@gonzar Já jsem tuto polívku uvařila -protože mi zbyl pangas a manžel ho již nechce jíst-koupila jsem ho již 2x a byl cítit petrolejem a byl jako bláto.Tento kousek sem měla v mrazáku tak jsem zkusila tu polívčičku a moc nám chutnala.Jinak dělám tradiční z kapra-hlavně z mlíčí-to bych se ujedla.Zdravím Alča (jidlo) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie