(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Rybí z pangase
Potřebné ingredience
asi 30 dkg pangase,kořenová zelenina/mrkev,celer,petržel/,sůl,1 bobkový list,koření na ryby,máslo,hl.mouka,zel.petrželka
Postup přípravy
Mraženou rybu si nakrájíme na kostičky a dáme vařit se solí,1 bob.listem a kořenovou zeleninou -vaříme asi 15 minut.Pak si na kousku másla a 2 lžic hl.mouky připravíme světlou jíšku.Přimícháme do polévky,přidáme trochu koření na ryby -pro chuť-provaříme.Nakonec přidáme zel.petrželku.PZ můžeme přidat osmaženou houstičku.Měla jsem doma zbytek ryby tak jsem si vymyslela na ni receptík a moc nám tato polívčička chutnala.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
myšák
(upraveno)
7. 12. 2010, 11:45
Moc děkuji za super receptík, včera jsem si jí udělala . Sice z tresky, ale byla opravdu výýýýborná (a to normální rybí, myslím, z kapra atd, nejím).
chalupnicka
(upraveno)
14. 1. 2011, 8:10
@myšák
děkuji-to jsem moc ráda,že vám tak chutnala - já příště vyzkouším tu tresku -teď mi nesmí pangas do domu.Alča
gonzar
(upraveno)
6. 12. 2010, 21:22
Ali, ještě jsem dnes neskončila, musela jsem prerušit sedění u PC. Rybí polévku jsme mívali, když jsem byla ještě doma s rodiči. Jé to je už moooc let. Maminka ji dělávala na štědrý den. Moc nám chutnala. Manžel ji nikdy nejedl, tak jsem ji nikdy nevařila. Ale teď si ji zkusím, dle Tvého receptu. Mám na ni chuť a moc na ní vzpomínám. I kfdyž nebude přímo z kapra. Díky za recept, Ali.
chalupnicka
(upraveno)
7. 12. 2010, 9:12
@gonzar
Já jsem tuto polívku uvařila -protože mi zbyl pangas a manžel ho již nechce jíst-koupila jsem ho již 2x a byl cítit petrolejem a byl jako bláto.Tento kousek sem měla v mrazáku tak jsem zkusila tu polívčičku a moc nám chutnala.Jinak dělám tradiční z kapra-hlavně z mlíčí-to bych se ujedla.Zdravím Alča