(recept
si oblíbilo 44 návštěvníků)
Arabelčiny pařížské rohlíčky

Potřebné ingredience
na rohlíčky: 30dkg cukru krupice, 30dkg vlašáků pomletých, 2 vejce, 2 hrsti polohrubé mouky, 2 hrsti strouhanky krém: 250ml šlehačky,100g čokolády na vaření, 100g moučkového cukru,10g másla
Postup přípravy
Přísady na rohlíčky smícháme a z hmoty tvarujeme rohlíčky - né moc velké!!!
Pečeme na 170° cca 10-15minut.
Necháme i 3 týdny rozležet.
Přísady na krém svaříme a necháme v lednici do druhého dne uležet. Pak krém vyšleháme, nastříkáme na rohlíčky a namočíme do polevy.Ihned dáme ztuhnout do lednice.
Na jednu dávku rohlíčků děláme tak 2 dávky krému.
Pečeme na 170° cca 10-15minut.
Necháme i 3 týdny rozležet.
Přísady na krém svaříme a necháme v lednici do druhého dne uležet. Pak krém vyšleháme, nastříkáme na rohlíčky a namočíme do polevy.Ihned dáme ztuhnout do lednice.
Na jednu dávku rohlíčků děláme tak 2 dávky krému.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabb
(upraveno)
23. 11. 2017, 10:45



nahlásit

lidare
(upraveno)
22. 11. 2017, 22:04



nahlásit

smatanka-mona
(upraveno)
15. 12. 2011, 20:11
Krém se svařuje i s tím máslem a cukrem??děkuji

nahlásit

arabelka
(upraveno)
19. 12. 2011, 16:32
@smatanka-mona
Mončo ano, vše jak je v receptu svařit a nechat vychladnout. Šlehat na druhý den.
nahlásit

smatanka-mona
(upraveno)
11. 12. 2011, 11:30
Peti,kdy plnit,aby byly na vánoce akorát k jídlu??

nahlásit

arabelka
(upraveno)
13. 12. 2011, 13:42
@smatanka-mona
Mončo upéct dřív a plnit až těsně na vánoce. Jsou

nahlásit

Jandík
(upraveno)
9. 12. 2011, 0:21
tak zítra zkusím


nahlásit

arabelka
(upraveno)
11. 12. 2011, 9:11
@Jandík
nelekněte se, budou tvrdé, ale do vánoc změknou

nahlásit