(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hráškový krém-se škvarkovými pagáčky
Potřebné ingredience
1 plechovka sterilovaného hrášku,1 lžíce másla,2 lžíce hl.mouky,100 ml mléka,1 zeleninový masox,sůl.petrželka
Postup přípravy
Z másla a mouky si připravíme světlou jišku-rozředíme asi 3/4 l ovdy,přidáme masox a pořádně provaříme.Pak vsypeme okapaný hrášek, přidáme mléko a povaříme asi 5 min,osolíme ,přidáme zel.petrželku a podáváme.PZ.báječně chutná se škvarkovými pagáčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jaxa
(upraveno)
30. 3. 2011, 21:07
Jéé a nepísla byste nám i recept na ty pagáčky?? Mňam, prosíííím..
chalupnicka
(upraveno)
1. 4. 2011, 13:31
@jaxa
Dobrý den Jani-recept najdete v mých receptech.Sice ho mám upraven pro pekárnu.ale můžete dělat úplně stejně a nechat kynout v míse. Zdravím Alča a ať se vám povedou.