(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pórkový krém s brambory

Potřebné ingredience
300g pórku, 200g brambor, 4dl mléka, kousek kostky slepičího bujónu, cca 4dl vody, 10g másla, 1 žemle, sůl, pepř, pažitka
Postup přípravy
Pórek a brambory nakrájíme na kousky, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme do měkka. Poté je prolisujeme nebo umixujeme, přilijeme mléko, přidáme sůl, bujón, pepř a přihřejeme k varu. Žemli nakrájíme na kostičky a opražíme na sucho. Do polévky vmícháme máslo, posypeme pažitkou a podáváme s opraženou žemlí.
DOBROU CHUŤ!!!
DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé