Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Cukroví

Přidat recept
CUKROVÍ
Kávové sušenky(pro milovniky kávy)

Kávové sušenky(pro milovniky kávy)

Potřebné ingredience

175g měkké Hery,230g cukru,1 vanilkový cukr,1 vejce,1,5 hrnku hl.mouky,špetka soli,2 PL kakaa,1 PL rozpustné kávy.Sezamová semínka.

Postup přípravy

Z uvedených surovin vypracujeme těsto.Z těsta vyválíme 2 válečky,které obálíme ve sezamu.Dáme asi na 1 hodinku do mrazáku ztuhnout.Vyndáme a krájíme na 0,5 cm kolečka.Pečeme…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Beránek

Beránek

Potřebné ingredience

Piškotové smetanové těsto - smetana, 3 vejce, 250g hl mouky, 250g cukru krupice, vanilkový cukr, kypřící prášek

Postup přípravy

zvážíme vejce a dáme stejné množství mouky a cukru krupice, vyšleháme bílky, do nich žloutky, mouku, kypřící prášek a ručně vmícháme smetanu, upečeme

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Lahodné čokoládové sušenky

Lahodné čokoládové sušenky

Potřebné ingredience

300 g hladké mouky, 200 g másla, 100 g cukru moučka, 2 lžíce kakaa, 2 žloutky, 2 lžíce mléka, 1 van. cukr, citronová kůra Poleva: 150 g čokolády na vaření, 2 lžíce mléka, 1 lžíce másla.

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme dohromady. Těsto zabalíme do fólie a necháme přes noc v lednici. Před zpracováním těsta ho necháme venku změknout necelou hodinku, aby bylo tvárné.…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Karamelové špunty

Karamelové špunty

Potřebné ingredience

200 g Hery ,200 g zakysané smetany ,1 vejce ,špetka soli ,cca 3 hrnky hladké mouky ,1 PDP, karamelové salko.

Postup přípravy

Heru necháme rozpustit, necháme ji trochu vychladnout. Přidáme vejce, smetanu, sůl, mouku a PDP. Těsto musí být měkké,aby se nelepilo. Dáme na hodinku do ledničky, poté vyndáme a…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Sněhové pusinky

Sněhové pusinky

Potřebné ingredience

2 bílk,y 140g cukru (jedno jaký), 1 lžička octu

Postup přípravy

Bílky vyšleháme s octem, přidáme cukr a šleháme do lesklé pevné pěny. Pečeme na 100°C asi 50min.

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Medovník

Medovník

Potřebné ingredience

*

CUKROVÍ
RECEPT NA NEJLEPŠÍ CRÉME BRULÉE

RECEPT NA NEJLEPŠÍ CRÉME BRULÉE

Potřebné ingredience

Na čtyři mističky Crému Brulée si připravte: 0,5 l 33% šlehačky, 4 žloutky, 80g cukru, 1 celý vanilkový lusk a třtinový cukr na krustičku.

Postup přípravy

Nejdříve si svaříme smetanu s cukrem a vnitřkem vanilkového lusku. Lehce povaříme a necháme zchladnout. Do zchladlé smetany jemně vmícháme žloutky. Pozor, aby šlehačka nebyla moc…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
CAKE POPS -lizatka

CAKE POPS -lizatka

Potřebné ingredience

puncovina,spajle,cokolada,cukrove ozdoby

Kategorie