Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Švýcarky - bule

Švýcarky - bule

Potřebné ingredience

kynuté těsto, cukr, skořice, vanilkový cukr, rozpuštěná hera, vajíčko na potření

Postup přípravy

Z těsta vyválíme obdélník, který potřeme rozehřátou herou. Posypu cukrem, skořicí a vanilkovým cukrem. Podél delší strany zaroluju. Nakrájím na "válečky" a v prostřed…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
PUDINKOVÁ BUCHTA

PUDINKOVÁ BUCHTA

Potřebné ingredience

V PÁTEK JSEM KONEČNĚ DOSTALA SVŮJ "VÁNOČNĚ-NAROZENINOVÝ DÁREK" A TAK JSEM HO HNED MUSELA VYZKOUŠET.

Postup přípravy

INSPIRACE Z NETU: http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2468
JÁ JSEM DĚLALA ZE DVOU VANILKOVÝCH A DVOU ČOKOLÁDOVÝCH PUDINKŮ A NAVÍC JEŠTĚ S NASEKANÝMA MANDLIČKAMA.

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
TRDELNÍK

TRDELNÍK

Potřebné ingredience

-NA TĚSTO:250ml mlíka,2PL rumu,3PL rozpuštěného másla,špetka soli,3 žloutky,400g polohrubé mouky,8PL cukru,1 bal.sušené droždí.NA POTŘENÍ TĚSTA:1rozšlehaný bílek.NA POSYPANÍ TĚSTA:200g nasekaných vlašských ořechů.NA POSYPÁNÍ TRDELNÍKA:práškový cukr smíchaný s vanilkovým

DOMÁCÍ PEKÁRNY
Můj první houskový knedlik z domácí pekárny

Můj první houskový knedlik z domácí pekárny

Potřebné ingredience

Je to podle pani Helena R. (goalkeeper) ID 78476 moc moc výborný postup najdete u paní Heleny

Postup přípravy

postup najdete u paní Heleny

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Makovánky s tvarohem

Makovánky s tvarohem

Potřebné ingredience

Těsto: 500g polohrubé mouky, 170ml mléka, 2 vejce, 50g změklého másla,1/2 kostky droždí,100g krupic.cukru, 200g mletého máku, 1 lžička skořice.......Tvarohová náplň:250g vaničkového tvarohu,1 vanilkový pudink v prášku,1 vanilkový cukr, 3-4 lžíce mléka.......Ovoce podle chuti a čoko.poleva, 1 lžíce rozpuštěného másla na potření před pečením i po upečení.

Postup přípravy

Všechny uvedené suroviny na těsto vložíme do pekárny,droždí pouze nadrobíme do mouky a zapneme program na přípravu těsta. Hotové nakynuté těsto tvarujeme,jak sami chceme.Já jsem…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Pečivo se smaženou cibulkou

Pečivo se smaženou cibulkou

Potřebné ingredience

Těsto: 270ml mléka, 2 lžičky soli, 350g polohrubé mouky, 200g hladké mouky, 60g pšeničné celozrnné mouky, 1,5 lžičky cukru, 30g droždí, 1 středně velká cibule nakrájená nadrobno a na trošce oleje usmažená do zlatava až do křupava a asi 30ml oleje-můžeme použít i ten,v němž jsme cibulku smažili. 1 rozšlehané vejce na potření a semínka na posypání

Postup přípravy

Nejdřív usmažíme do křupava nadrobno nakrájenou cibulku,necháme ji vychladnout a pak ji scedíme.
Pustíme do přípravy těsta.
Všechny suroviny vložíme do formy domácí pekárny…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Vánočka 2010 - podle Alena M. (MachyA)

Vánočka 2010 - podle Alena M. (MachyA)

Potřebné ingredience

600 g hladké mouky, 100 g cukru, 1 cukr vanilkový, 1/4 l mléka, 30 g droždí, 2 vejce, 120 g Hery, lžička soli, sekané mandle, lžička citrónového aroma nebo nastrouhaná citrónová kůra

Postup přípravy

Jako vždy (ať vánočka na vánoce nebo pletenec na velikonoce) podle Alena M. (MachyA) ID 51989 - NEJÚŽASNĚJŠÍ VELIKONOČNÍ PLETENEC (nebo mazanec, vánočka) nejen v domácí pekárně! -…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
škvarky z DP

škvarky z DP

Potřebné ingredience

1 KG BŮČKU

Postup přípravy

vyzkoušela jsem recept podle Marcela K. (marcelakr) ID 11712. Škvarky jsou fakt úžasné, díky za tip.
Pekla jsem je přesně jak říkala v DP Eta delicca 2x program marmeláda a…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
♥Môj najlepší domáci chlebík♥

♥Môj najlepší domáci chlebík♥

Potřebné ingredience

400g hladkej múky, 100g celozrnnej múky, 350 ml vody, 2 ČL soli, 1 PL octu, 2 PL oleja, 1 ČL mletej rasce, 1 ČL slnečnice, 1 ČL ľanových semienok, 1 balíček sušeného droždia.

Postup přípravy

Do pekárne si postupne dáme vodu, soľ, ocot, olej, rascu, múku, semienka a droždie. Nastavíme základný program, hmotnosť 1000 g a strednú kôrku. Môj syn tento chlebík miluje♥♥♥.

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Plnené rohlíčky

Plnené rohlíčky

Potřebné ingredience

500 g mouky, 30 g droždí, 1 hrnek mléka, 9 lžic oleje, 3 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, trochu soli, 2 žloutky na pomazání + hrubý cukr Náplň: 1 sklenička džemu, hrst na sucho opražených ovesných vloček

Postup přípravy

Uděláme si kynuté těsto z mouky, mléka, oleje, droždí, soli, cukru a vanilkového cukru. Necháme vykynout v teple, rozdělíme na dva díly. Každou půlku rozválíme na vál do kolečka,…

Zobrazit více...

Kategorie