Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC

Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC

Potřebné ingredience

cibule, červená řepa, vepřový jazyk, smetana (sůl, pepř, nové koření) brambory jako příloha

Postup přípravy

Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou civuli, na to oloupanou řepu nakrájenou na kostky a úplně nahoru vepřové jazyky.

Okořenila jsem solí, pepř a nové koření (obojí…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Listový baby špenát s kuřecím masem a bramborem z pomalého hrnce

Listový baby špenát s kuřecím masem a bramborem z…

Potřebné ingredience

Listový špenát (použila jsem celý velký sáček), kuřecí prsa nakrájená na malé kousky, brambory, 4 stroužky česneku, kousek slaniny (krásné vše provoní - já použila vlastní douzenou:-) a na posypání Grand padano sýr

Postup přípravy

Vše naskládáme do pomalého hrnce, začneme slaninou nakrájenou na malé kousky, pak přidáme nakrájené brambory, kuřecí prsíčka či stehna, rozmačkáme česnek a nakonec nasypeme…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
IRSKÝ GULÁŠ

IRSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

60 DKG SKOPOVÉHO MASA Z PLECKA LŽIČKA SOLI ŠPETKA PEPŘE 1/4 KG CIBULE PO CCA 5 DKG MRKVE,PETRŽELE A CELERU 1 KG BRAMBOR

Postup přípravy

jE TO VYDATNÉ IRSKÉ JÍDLO. MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY NEBO KOSTIČKY, TOTÉŽ UČINÍME SE ZELENINOU A CIBULÍ. BRAMBORY NAKRÁJÍME NA KOSTKY. DO KASTROLU DÁME VRSTVU MASA, NA TO CIBULI A…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
gulášovka z pomalého hrnce

gulášovka z pomalého hrnce

Potřebné ingredience

cibule,mleté maso, brambory.masox,koření,hotová jíška

Postup přípravy

na dno hrnce dame nakrájenou cibuli,mleté maso ,brambory na kostičky,kořeni jaké jsme zvyklí používat to je ,kmín,pepř ,paprika já dávám i trochu gyros ,sušený česnek,2kostičky…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
POMALÝ HRNEC - králík - svíčková

POMALÝ HRNEC - králík - svíčková

Potřebné ingredience

Králík ( já měla koupené králičí nohy ), sůl, tymián, nové koření, celý pepř, bobkový list, kořenová zelenina, cibule, trochu másla, smetana

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli jsem zesklovatěla na másle, pak přidala kořenovou zeleninu a osmahla. Přendala jsem to do pomalého hrnce, na to dala králičí nohy, osolila, dala trochu tymiánu,…

Zobrazit více...

Kategorie