Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
BOLOŇSKÝ GULÁŠEK S CUKETOVÝM BRAMBORÁČKEM ...

BOLOŇSKÝ GULÁŠEK S CUKETOVÝM BRAMBORÁČKEM ...

Potřebné ingredience

vepřová kýta,výborná boloňská omáčka od panzani,česnek,hl.mouka,olej,koření nahrin,

Postup přípravy

na oleji orestujeme na kousky nakrájenou kýtu,osolíme a kořeníme kořením od nahrinu.asi po deseti minutách přendáme masíčko do papiňáku,přidáme boloň omáčku+vodu a dalších 20…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČÍNA S BRAMBORÁČKAMA!!!!

ČÍNA S BRAMBORÁČKAMA!!!!

Potřebné ingredience

BRAMBORY ,VEJCE,SŮL ,MAJORÁNKU,MASO,ZELENINU,KOŘENÍ.ČESNEK

Postup přípravy

Z BRAMBOR UDĚLÁME BRAMBORÁČKY ,NASTROUHÁME ,DÁME SŮL.MAJORÁNKU ,VAJÍČKO A HLADKOU MOUKU ,UPEČEME, JAKÉ KOLIV MASO NAKRÁJÍME NA MALÉ KOUSKY ORESTUJEME A PODUSÍME DO MĚKA ASI 10…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pivovarský tokáň

Pivovarský tokáň

Potřebné ingredience

600 g vepřového masa (kýta, ramínko) 2 cibule 5 stroužků česneku (1 červená feferonka) sůl 4 lžíce oleje (sádla) 3 lžíce hladké mouky 1 gulášová kostka 1 lžička sladké mleté papriky 2 dl světlého piva 1 zelená paprika (silnostěnná) 4 lžíce strouhaného sýra

Postup přípravy

Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dnešní "vepřový " španělský ptáček  :O)))

Dnešní "vepřový " španělský ptáček :O)))

Potřebné ingredience

vynikající.....dělaný z vepř.kýty :O))

VEPŘOVÉ MASO
Rychlé jednoduché Jugoslávské jídlo

Rychlé jednoduché Jugoslávské jídlo

Potřebné ingredience

Milena K. (Melounecek) ID 29306 DĚKUJI ZA RECEPT!

VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ PO MAĎARSKU

VEPŘOVÉ PO MAĎARSKU

Potřebné ingredience

500 g vepřové kýty nebo plece,1-2 cibule,olej nebo sádlo,sladká mletá paprika,5 lžic rajčatového protlaku nebo kečupu,3 stroužky česneku,kelímek zakysané smetany,3 lžíce hladké mouky,sůl.

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji nebo sádle,přidáme na koustky pokrájené a osolené maso,necháme zatáhnout.Když se tekutina kterou maso pustilo vydusí,přidáme lžičku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Potřebné ingredience

3/4 kg plecka,sůl,1 cibule,1/4ČL pepře,1 dcl olej(2 PLsádlo),1/2 Ľ kmín,1/2 PLmagi,1/2 PLwolčestr omáčka,2 PL vrchovaté hl.mouka,1kel.zakysaná smetana,1/2 PL sladká paprika,250 ml mléka,zelí kyselé 300 g

Postup přípravy

Nakrájíme maso na větší kousky,osmažíme cibuli na oleji,přidáme maso, když je cibulka zlatavá,přidáme sůl.pepř,papriku sladkou,wolčestr,magi a vše překně opečeme,aby se maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky alá Ninuška

Závitky alá Ninuška

Potřebné ingredience

- vepřová kýta - salám jemný - pepř, sůl, hořčiče, omáčka na vepřová masa od vitany, jíška nebo solamyl - 2 balíčky kysaného zelí - niť nebo parátka

Postup přípravy

Maso naklepeme po obouch stranách osolíme a opepříme,potřeme z jedné strany plnotučnou hořčičí poklademe plátky salámu a na salám dáme kysné zeli ze kterého jsme před tím…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Domácí tlačenka světlá

Domácí tlačenka světlá

Potřebné ingredience

množství dle potřeby v poměru 50% vepřové maso na ovar (např. kousek plecka, maso z hlavy a hlavně podbradek), a 50% koleno (raději zadní, je na něm více masa) a vepř. kůže (nesmí chybět - dělají tam tu želatinu), sůl, drcený kmín, česnek utřený se solí, majoránka, pepř mletý, nové koření mleté

Postup přípravy

Vše vaříme v osolené a okmínované vodě cca dvě hodiny (až maso odpadává od kosti) -vody tolik, aby bylo maso ponořené. po vychladnutí maso nakrájíme na menší kousky (tučnější na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové se zelím a špalíčky

Vepřové se zelím a špalíčky

Potřebné ingredience

jen pro oči,dnešní oběd :-))

Kategorie