Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Čínské placičky

Čínské placičky

Potřebné ingredience

40dkg vepřového masa, 3 vejce, 1PL magi, 3PL solamylu, 4PL oleje, 1/2PL pepře, 1lžička pálivé papriky, 1lžička sladké papriky, 1 lžička kari, 1a1/2lžičky soli, 4 menší cibule. PL = polévková lžíce

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, smícháme potřebné koření a necháme naložené nejlépe do druhého dne. Potom tvoříme malé placičky a pečeme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené maso  s klobáskou

Pečené maso s klobáskou

Potřebné ingredience

Vepřová krkovice celá klobása 300g anglické slaniny 5 ks cibule sůl pepř voda

Postup přípravy

Maso, klobásu, anglickos slaninu vložíme do pekáče. Poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. přikryjeme alobalem a dáme na 1 hodinu péci do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Mišmaš s rýží

Mišmaš s rýží

Potřebné ingredience

vepřové maso, rýže, paprika červená a žlutá, grilovací koření, kari, sůl, pepř, červené víno a bramborový škrob.

Postup přípravy

V hrnci jsem orestovala vepřové masíčko nakrájené na kostky a pak jsem tam přidala ty papriky, osolila,opepřila, dala trochu gril.koření a kari a podlila vínem a dusila. Až to…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RychloGulášek z trouby

RychloGulášek z trouby

Potřebné ingredience

1kg vepřového plecka , 3 větší cibule , 5 stroužků česneku , 2 čaj.lž. gulášového koření , 3 čaj.lž. sladké papriky , 3 polév.lž. solamylu , 2 masoxy , 0,75 - 1 litr vody , sůl , pepř , event. feferonka

Postup přípravy

Cibuli a maso nakrájíme a smícháme v pekáči,přidáme ostatní suroviny,vše řádně promícháme,přidáme masox (rozpuštěný ve 1/4 l hrnku horké vody) a zbytek vody.
Můžeme přidat pro…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Česneková směs

Česneková směs

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 400 g vepřového masa 100 g klobásy 1 cibule 3 střední brambory (dávám víc brambor) 2 rajčata 3-4 zelené papriky 2 lžíce oleje 2-4 stroužky česneku worcesterová omáčka sůl, chilli koření

Postup přípravy

Vepřové maso a klobásu nakrájíme na kousky a smícháme s plátky nebo čtvrtkami oloupaných brambor. Posypeme nakrájenými paprikami, rajčaty a cibulí, osolíme, okořeníme, přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na celeru-děti milují!!!!

Kotlety na celeru-děti milují!!!!

Potřebné ingredience

vepřové kotlety(dle osob), celer,hladká mouka, smetana, hořtice, sůl, pepř

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme. Přendáme si je na mísu a v tuku opečeme na kostičky nakrájený celer, zalijeme vodou, přidáme kotlety a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ďábelské tajemství

Ďábelské tajemství

Potřebné ingredience

1kg karé, 5 vajec, 1 PL plnotučnej horčice, 1 PL kečupu, 1 ČL ml.čierne korenie ( MČK), 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 ČL mletej pálivej papriky, 1 ČL majoránky, 1 ČL cukru, 1 ČL drvenej rasce, 1 ČL vorčestru, 1 ČL vegety, soľ

Postup přípravy

Naklepane rezne dat do velmi dobre vymixovaneho nalevu a nechat aspon 24 hodin odstat, potom vyprazat ako rezne. Su vyborne.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dusene masko na placke

Dusene masko na placke

Potřebné ingredience

Br.alebo kuracie masko,cibula,cesnak,lečo,koreniny,kečup,čerstve alebo mrazene huby.. Zemiaky,polohr.muka,cibula,cesnak,sol,majoranka,rasca,vajce

Postup přípravy

Masko si pokrajame na male kocky,orestujeme na cibulke a postupne pridavame ostatne suroviny,ochutime si podla seba...dusime az kym nie je masko makke.Medzi tym si pripravime…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VÝBORNÉ KOTLETKY S BUJÓNEM

VÝBORNÉ KOTLETKY S BUJÓNEM

Potřebné ingredience

4 kotlety,1 kostka bujónu - hovězího,pepř,1 - 2 lžíce hl.mouky

Postup přípravy

Nejprve si maso naklepeme,nařízneme,malinko opepříme a smažíme na rozpáleném ohni.Pozor nesolíme!Jakmile pustí šťávu dohněda,zalijeme vodou,rozmícháme bujón a dusíme doměkka…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PIVOVARSKÝ TOKÁŇ

PIVOVARSKÝ TOKÁŇ

Potřebné ingredience

400g vepřového bůčku 1cibule 3 str.česneku olej,sůl,pepř 500g piva 1PL strouhanky 100g strouh.uzeného sýra

Postup přípravy

1.Bůček nakrájíme na kostičky.Cibuli nakrájíme nadrobno,česnek prolisujeme. 2.V kastrůlku rozpálíme olej a něm zpěníme cibuli.Přidáme maso a orestujeme.Poté ho osolíme a opepříme…

Zobrazit více...

Kategorie