Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
řízky na ruby

řízky na ruby

Potřebné ingredience

maso na řízky anglická slanina cibule česnek sůl, pepř

Postup přípravy

-řízky pomazat česnekem, obalit ve strouhance pak ve vajičku - OSMAŽIT
- pekáč vyložíme anglickou slaninou, na to řízky, pak cibuli na kolečka - opakovat vrstvy- dopékáme v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kotlety na leču

kotlety na leču

Potřebné ingredience

kotlety sůl, pepř sojovka sklenice leča ( ostřejší ) kečup 1/2 sklenice

Postup přípravy

- kotlety osolíme, opepříme
- opečeme po obouch stranách , zakapeme sojovkou
- trošku podlejeme a podusíme
- přidáme lečo, chvíli podusíme, přidáme kečup
- podáváme s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
rošťáci

rošťáci

Potřebné ingredience

4-6 kotlet nebo plátků kýty Marináda: 2-3 vejce 2 lžičky magi sůl 6 stroužků česneku 1 lžička solamilu 1 lžička hořčice

Postup přípravy

- Maso naklepeme, nařežeme po stranách aby se nezkroutilo
- obalíme v marinádě a dáme do ledničky na 24 hodin odležet
- pečeme po obouch stranách
- podáváme s hranolkami

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MASO V HOŘČICI

MASO V HOŘČICI

Potřebné ingredience

4-6 kotlet,2 vejce,2,5 lžíce solamylu,2 lžíce hořčice,2 lžíce magi,1 lžíce worchestru,1/2 lžičky soli,trochu pepře,3 stroužky prolisovaného česneku

Postup přípravy

Maso naklepeme a obalíme v dobře promíchané směsi z uvedených surovin.Narovnáme do mísy,přikryjeme a do druhého dne necháme odležet.
Potom z obou stran osmažíme.
Jako…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní…

Potřebné ingredience

vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech

Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech

Potřebné ingredience

vepřové plátky, 15-20dkg žampionů, 1 cibule, lžíce sádla, sůl, pepř

Postup přípravy

Naklepané, osolené, opepřené vepřové plátky orestujeme z každé strany na sádle s cibulkou, přidáme oloupané žampiony pokrájené na plátky, chvíli restujeme a pak zalijeme horkou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové s rajčaty

vepřové s rajčaty

Potřebné ingredience

vepř.maso,rajčata,kečup,cibule,česnek

Postup přípravy

vepř.maso orestuju na cibulce,osolím,opepřím,trochu mleté papriky,pak přidám nakrájená rajčata,prolisovaný stroužek česneku a nakonec dám kečup,asi 2-3 polévk.lžíce,nechám podusit…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NUDLIČKY S HOUBAMI VE SMETANOVÉ OMÁČCE

VEPŘOVÉ NUDLIČKY S HOUBAMI VE SMETANOVÉ OMÁČCE

Potřebné ingredience

vepřové maso, sušené houby, smetana

Postup přípravy

u nás s vařenými brambory...

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Česnekové řízky:-)

Česnekové řízky:-)

Potřebné ingredience

Vepřové maso,Dižonská hořčice,chilli,sůl,pepř,česnek,olej

Postup přípravy

Maso trochu naklepeme osolíme opepříme do trochu oleje dáme chilli a hořčici a maso v něm naložíme.Na rozpálenou pánvičku dáme maso a potřeme propasírovaným česnekem zbytek dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hanácké plněné kapsy s valašskou pohankou

Hanácké plněné kapsy s valašskou pohankou

Potřebné ingredience

Ingredience pro přípravu 12 porcí: 1 kg libové vepřové kýty (ořech), 200 g drůbežích jater, 12 plátků anglické slaniny, cibule červená, cibule žlutá, 1/2 l světlého pšeničného piva, 100 g škvařeného sádla (másla nebo jiného tuku), sůl, slepičí bujón, bylinky česnek a petržel, pohanka, česnek, slanina, cibulka, máslo,

Postup přípravy

Odblaněná játra nakrájíme na proužky, osmažíme na části másla s cibulkou a přidáme kostku bylinky česnek a petržel. Z vepřové kýty nakrájíme 12 řízků, rozklepeme je, osolíme,…

Zobrazit více...

Kategorie