Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech

0.0
Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech

Potřebné ingredience

vepřové plátky, 15-20dkg žampionů, 1 cibule, lžíce sádla, sůl, pepř

Postup přípravy

Naklepané, osolené, opepřené vepřové plátky orestujeme z každé strany na sádle s cibulkou, přidáme oloupané žampiony pokrájené na plátky, chvíli restujeme a pak zalijeme horkou vodou. Dusíme až je maso měkké. Poté plátky vyjmeme a zahustíme buď hladkou moukou rozmíchanou ve vodě, nebo hotovou jíškou. Povaříme ještě 10 minut.
Příloha - těstovinová rýže, klasická rýže, brambor.

naklepané, osolené, opepřené plátky masa

orestujeme na cibulce

přidáme orestovat žampiony

podlijeme horkou vodou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie