Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové maso dušené s broskví

0.0
Vepřové maso dušené s broskví

Potřebné ingredience

Vepřové maso, broskve, brambory,vejce, zelenina (rajče, paprika, okurka) na omáčku: hořčice, majonéza, petrželka

Postup přípravy

Kousky vepřového masa orestujeme na pánvičce do zlatova. Poté je dáme dusit s broskví na chvilku do hrnce. Ke konci přidáme lžičku hořcice, majonézy a petržel. Podáváme se zeleninovou oblohou a v našem případě nové brambory opečené na pánvičce a jako chuťovku k tomu volské oko. Je to rychlovka a chuťově nemá chybu. Jinak recept je manžela. :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie