(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vepřové po uhersku

Potřebné ingredience
Pro 4 osoby asi 60 dkg vepřové plece,2 cibule,asi 4 stroužky česneku,2 bílé papriky,asi 4 rajčata,sůl,mletá paprika,pepř,olej,zakysaná smetana,hladká mouka,trocha mléka
Postup přípravy
Na lžíci oleje orestujeme nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.Pak přidáme maso nakrájené a proužky,osolíme,opepříme ,posypeme sladkou paprikou,podlijeme masovým vývarem /může být z kostky/a dusíme do poloměkka.Pak přidáme na nudličky nakrájené papriky a rajčata,která oloupeme a společně dusíme do změknutí masa.
Pak přidáme kysanou smetanu a v troše mléka rozšlehanou lžíci hl.mouky a ještě vše chvíli povaříme.
Nejlépe chutná s vařenými brambory.
Pak přidáme kysanou smetanu a v troše mléka rozšlehanou lžíci hl.mouky a ještě vše chvíli povaříme.
Nejlépe chutná s vařenými brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé