Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Plecko na pepři, kmíně a hořčici

Plecko na pepři, kmíně a hořčici

Potřebné ingredience

Plecko, cibule, sůl, pepř, mletý kmín, sladká paprika, plnotučná hořčice, na zahuštění voda s moukou.

Postup přípravy

Cibulku uděláme do zlatova, přidáme na kostky maso, opepříme, osolíme, dáme mletý kmín i sladkou papriku, podlijeme a dusíme do změknutí masa. Zahjustíme moukou s vodou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso s božskou omáčkou-děkuji Pavlovi

Maso s božskou omáčkou-děkuji Pavlovi

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2 kg masa (hovězí, vepřové, drůbeží) koření: tři kuličky nového koření dva listy bobkového listu pepř, sůl, trošičku ml. slad. papriky 3 PL pol. mouky 2PL Knorr - tmavá jíška šlehačku a Heru na opečení masa

Postup přípravy

Postup
V tlakáči rozehřejeme Heru, vložíme na kousky nakrájené maso, posolíme, popepříme a přidáme papriku (na špičku nože) a opékáme ze všech stran do zlatova, poté maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zbojnická krkovice-děkuji marmeládě

Zbojnická krkovice-děkuji marmeládě

Potřebné ingredience

Ingredience •600 g krkovičky •50 g hladké mouky •100 g slaniny •200 g hub •2 cibule •5 stroužků česneku •5 kuliček nového koření •sůl •pepř •olej. Doporučená příloha •vařený brambor nebo šunková rýže,br knedlík

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ochucené maso zprudka orestujeme na horkém oleji a uložíme stranou.
Do výpeku vložíme nakrájenou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička po staročesku-děkuji Ivance

Krkovička po staročesku-děkuji Ivance

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2kg krkovičky - plátky bez kosti 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička kmínu sůl 2 větší cibule olej instatní jíška nebo hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

Postup
Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky Si Tien

Vepřové nudličky Si Tien

Potřebné ingredience

30dkg vepřové kýty,30 dkg pórku,10 dkg mraženého hrášku a 10 dkg mraž.kukuřice,1 vejce,0,2l oleje,0,1l vody,glutasol,sůl,pepř,zázvor,sojová omáčka,solamyl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky,promícháme s vejcem,solí,glutasolem,vodou,solamylem a olejem a necháme alespoň půl hodiny odležet.Hrášek a kukuřici prohřejeme nasucho na teflonové…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
krkovice s pečenýma bramborama a.....+ dip z ředkve

krkovice s pečenýma bramborama a.....+ dip z ředkve

Potřebné ingredience

krkovice,zázvor,cibule dochucovadla jak kdo má rád///brambory, olivový olej ,hokaido, cuketa ,václavky, bylinky já dala tymián, šalvěj, libeček vše čerstvé///dip -bílá ředkev,sůl, pepř,citrón, cukr,česnek

Postup přípravy

postup je na fotu čili brambory ,zelenina, bylinky ,olej do troby///krkovice zázvor cibule na pánev ///dip-nastrouhat ředkev přidat ingredience

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥ HOLKY JE TO LUXUSNÍ A NENI TO NÁROČNÝ♥♥♥

♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥…

Potřebné ingredience

Pro 6 osob: 6-8 vepřových kotlet, sůl, pepř, 20dkg šunkového na nudličky, 4-5 nožiček párků, jedna klobása stačí, 6-8 žampionů na plátky, 1 smetana ke šlehání, 1 zakysaná smetana, 1 rovná lžíce hladké mouky, citronová šťáva na dochucení. Na knedlíky: 6 housek na kostky, 250ml mléka, 2 vejce, olej na pokapání, 140g hrubé mouky

Postup přípravy

Kotlety naklepejte,osolte, opepřete, prudce opečte z obou stran na trošce olivového oleje. Maso vyjměte z pánve a vsypte do ní šunku, párky, žampiony a krátce cca 5 minut…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřová roláda několika chutí

vepřová roláda několika chutí

Potřebné ingredience

1 kg vepřové maso 1 polévková lžíce libeček 10 dkg měkký salám 1 hlavička cibule 1 ks okurka 1/2 červená paprika 15 dkg eidam 1 polévková lžíce hrášek 2 ks vajíčko uvařené na tvrdo dle chuti sůl dle chuti grilovaní bylinkové koření dle chuti grilovací koření dle potřeby sádlo nebo olej

Postup přípravy

popis dám je v obrázkovém postupu

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zapečené brambory s cuketou a uzeným masem

zapečené brambory s cuketou a uzeným masem

Potřebné ingredience

brambory, cuketa, provensálské koření uzené maso, sýr

Postup přípravy

Opět nic převratného, ale je to dobré a hlavně rychlé tak se třeba někdo inspiruje.

Na olivovém oleji osmahnu na kolečka nakrájenou cuketu, kterou okořením provensálským…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka a rizoto s liškami

Vepřová panenka a rizoto s liškami

Potřebné ingredience

vepřová panenka rýže Arborio lišky nebo jiné čerstvé houby 1 litr vývaru 1 dl bílého vína 1 cibule sůl pepř bylinky - např. tymíán olivový olej máslo parmazán

Postup přípravy

Panenku odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme ol. olejem a zprudka opečeme ze všech stran. Poté vložíme do pekáčku a dáme do trouby cca na 160st na 20 minut.

Na ol.…

Zobrazit více...

Kategorie