Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové plátky na mrkví

Pečené vepřové plátky na mrkví

Potřebné ingredience

plátky masa (krk.plec)podle strávníků 2 mrkve 2 cibule pepř,sůl,koření na steaky kmín,sladká paprika sojovka

Postup přípravy

Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka,vše rozprostřeme na dno pekáčku.
Maso naklepeme a okořeníme solí,pepřem a kořením na steaky a dáme
na cibuli a mrkev.
Vše…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso na houbách

Maso na houbách

Potřebné ingredience

5 plátků masa (vepřové krkovice nebo plec) 1 cibule bílá 1 červená 5 kousků lesních čerstvých nebo mražených hub koření na steaky nebo jiné chutné koření hořčice sůl,pepř,kmín sojovka a worcestr olivový olej masox

Postup přípravy

Cibule si rozkrájíme na měsíčky a díme do pekáčku přidáme ještě
pokrájené houby,trochu soli,pepře,kmínu a rozdrobíme masox.
Vše promícháme.
Maso naklepeme,osolíme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové

Pikantní vepřové

Potřebné ingredience

5 plátků vepřového masa 2 cibule 5 stroužků česneku,trochu oleje Zálivka:2 lžíce oleje 2 lžíce sojovky 2 lžíce worcestru 6 lžic kečupu, 1 lžička cukru 1 lžička sladké papriky,trocha pepře

Postup přípravy

Plátky naklepeme a potřeme rozmačkaným česnekem utřeným se solí.
Do pekáčku nalijeme trochu oleje,rozložíme plátky masa,pokladem plátky cibule
kterou jsme si nakrájeli na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dušená mrkev s masem

Dušená mrkev s masem

Potřebné ingredience

300-400g masa (plecko) 500g mrkve kousek másla trocha hladké mouky sůl,pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na kousky a mrkev očistíme a pokrájíme na
kostičky nebo kolečka.
Maso dáme osmahnout na oleji až pustí šťávu pak přidáme mrkev
a podlijeme trochou vody…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plátky na víně

Plátky na víně

Potřebné ingredience

4-6 plátků vepřového (krkovice,plec,kýta) 2 velké cibule hořčice polotučné deci vína červeného půl deci vody česnekovou pastu nebo utřený česnek se solí 1 masox pepř,kmín sladkou papriku pažitka nemusí být olivový olej nebo obyč.

Postup přípravy

Cibuli rozkrájíme na půlměsíčky a rozprostřeme na dno pekáčku.
Plátky naklepeme a potřeme česnekovou pastou,dáme na cibuli a posypeme
pepřem,kmínem,sladkou paprikou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Jarní kotlety

Jarní kotlety

Potřebné ingredience

6 kotlet 1 svazek jarní cibulky 2 rajčata 1kg brambor grilovací koření kmín sladká paprika pepř,sůl sojovka worcestr olej alobal

Postup přípravy

Maso nařízneme a naklepeme a dáme do pekáčku posypeme solí,pepřem,kmínem,gril.kořením,
pokapeme sojovkou,worcestrem a to ze všech stran.
Na okořeněné plátky rozprostřeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička na paprikách a smetaně

Krkovička na paprikách a smetaně

Potřebné ingredience

6 plátků krkovičky 1 plechovka žampionů 1 velká cibule 2 slovácké papriky 1 červená kapie 1 kelímek smetany hořčice 1 velké rajče gril.koření sladká paprika sojovka worcestr sůl,pepř,kmín

Postup přípravy

Připravíme si pekáček a pokapeme ho olejem,na dno pekáčku rozprostřeme pokrájenou
cibuli na kousky,rajčata na kolečka,kapii na kostičky (část si necháme)slovácké
papriky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Špízy s brambory (2v1)

Špízy s brambory (2v1)

Potřebné ingredience

vepřové maso (krkovice nebo plec) 3 velké cibule 1 balení malých rajčátek kousek špeku 3 buřty 2kg brambor koření dle chuti sojovka worcestr kmín,sůl olivový olej špejle

Postup přípravy

Maso pokrájíme na kostky a dáme do velké mísy do které přidáme
zbytek pokrájených surovin.
Cibuli na měsíčky,buřty na kolečka,špek na kostky a rajčátka necháme celá.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NA HRÁŠKU!!!!!!

VEPŘOVÉ NA HRÁŠKU!!!!!!

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO NA KOSTIČKY SŮL,ČESNEK,OLEJ ,HRÁŠEK ,CIBULE,SOLAMIL.

Postup přípravy

ORESTUJEM CIBULKU,MASO NAKOSTIČKY ORESTUJEME OSOLÍME A OKOŘENÍME JÁ DALA KOŘENÍ 7 DRUHŮ A PODLILA VODOU .ASI 20 MINUT POVAŘIT DO ZMĚKNUTÍ PAK DÁT ČESNEK A HRÁŠEK A 10 MINUT…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečený segedinský guláš

Zapečený segedinský guláš

Potřebné ingredience

750g veprove plece,500g kysaneho zeli,1cibule,400g brambor,200g cervene papriky,3lzice oleje,lzice rajsk.protlaku a mlete papriky,bobkovy list,sul,pepr,kmin,lzice polot.horcice,150ml smetany,bylinky na ozdobu

Postup přípravy

1.veprovou plec nakrajime na kostky,cibuli nasekejte nadrobno.Zeli slijte a prekrajejte.Brambory a papriku nakrajejte na mensi kostky. 2.maso opecte ze vsech stran na oleji a…

Zobrazit více...

Kategorie