Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Guláš bez míchání-je opravdu skvělý

Guláš bez míchání-je opravdu skvělý

Potřebné ingredience

vepř.maso,solamyl,česnek, mletá sl.paprika,sůl,pepř,guláš.koření,tročka kari,3 velké cibule,masox(může být a nemusí),voda

Postup přípravy

1 kg vepř. masa - nejlepší je z plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 3 čaj. lžičky guláš koření (může být i kari), 4 čaj. lžičky sladké ml. papriky, 4 polévkové lžíce škrob…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Fantastické řízky podle Bohdalky

Fantastické řízky podle Bohdalky

Potřebné ingredience

600g řízků (lze dát jak vepřové, tak kuřecí), 3 vejce, 3 lžíce solamylu, lžíce majolky, lžička pálivé papriky, 5 stroužků česneku, lžíce maggi, lžička soli, rovná lžíce majoránky.

Postup přípravy

Z masa nakrájíme menší tenké řízky, NENAKLEPÁVÁME, naložíme na 24 hodin do připravené marinády a aspoň 24 hodin necháme stát v lednici. Smažíme v rozpáleném oleji i s troškou toho…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kotleta v šouletu pro dva

Vepřová kotleta v šouletu pro dva

Potřebné ingredience

2 vepřové kotlety lžíce sádla sůl pepř 200 g hráchu 200 g velkých krup 1 cibule 2 lžíce sádla 3-4 stroužky česneku majoránka sůl pepř mletý 100 ml vývaru

Postup přípravy

Kotletu slabě naklepte paličkou, okrajové blány nařízněte, aby se při opékání nekroutily. Osolte, opepřete a rychle opečte po obou stranách v rozpáleném sádle.Přebraný a den…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky z bůčkového plátu

Závitky z bůčkového plátu

Potřebné ingredience

- bůčkový plát - hořčice - párek nebo klobáska - 2 vejce natvrdo - sterilované okurky

Postup přípravy

Bůčkový plát je vynikající ,,zrychlovák,, pro přípravu závitků.

- bůčkový plát (asi 800g) rozkrájíme na 8 stejných dílů a ještě lehce rozklepeme, hlavně okraje
-…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety po debrecínsku-dekuji chytrazena.cz

Kotlety po debrecínsku-dekuji chytrazena.cz

Potřebné ingredience

Použité suroviny receptu Kotlety po debrecínsku: 4 ks kotlety | 100 g debrecínka | nebo párek I1 ks větší cibule | 4 stroužky česneku | 2 ks sladkokyselé okuky | 1 lžička sladké papriky | 1 lžíce kečupu | 1 ks pórek | pepř | sůl | olej | hladká mouka

Postup přípravy

Postup přípravy receptu Kotlety po debrecínsku:
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej a z obou stran opečeme. Kotlety vyjmeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřový závitek

vepřový závitek

Potřebné ingredience

vepřové maso, šunka, sýr, žampiony, smetana

Postup přípravy

vepřové plátky naklepeme, potřeme česnekovou pastou,dáme šunku, sýr. Zabalíme, dame do pekáče, posypeme žampiony, pokapeme sojovou omáčkou, dáme trošku vody + olej + zalijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízek zvaný Rošt´ák

Řízek zvaný Rošt´ák

Potřebné ingredience

6 plátků masa,1 lžička soli, 1lžičkapepře 1lžice magi 1lžice woršestru 2lžice hořčice 4lžice solamylu,2 vejce a tak 1 dl oleje

Postup přípravy

maso naklepeme ...ze zbylých přísad vymýcháme hustší těstíčko.Řízky do těstíčka naložíme a druhý den smažíme.Osmažené řízky dáme do pekáčku,kapku podlijeme a dáme do trouby dopéci…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečená krkovička

Zapečená krkovička

Potřebné ingredience

4 krkovice, 4 drcené stroužky česneku, sůl, pepř, 5 vajec, 3 lžíce 12 % smetany, hrst bylinkové směsi (petželka, libeček), 2 lžíce dijonské hořčice, čerstvá strouhanka, olej na smažení, 3 cibule, 150 g slaniny

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky se špenátem

Vepřové nudličky se špenátem

Potřebné ingredience

500g vepřového masa, 100g čerstvého listového špenátu, 1 cibule, kostka masoxu, lžíce hl. mouky,olivový olej, kmín, sůl.

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku, kmín, maso nakrájené na nudličky, osolíme,podlijeme vývarem s masoxu a dusíme do měkka.
Až je maso měkoučké přidáme nasekaný špenát.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ PANENKA S HERMELÍNEM A BRUSINKAMI

VEPŘOVÁ PANENKA S HERMELÍNEM A BRUSINKAMI

Potřebné ingredience

panenka, hořčice, koření, hermelín

Postup přípravy

Panenku nakrájíme na medailonky,lehce osolíme,opepříme a zakápneme olivovým olejem.Opečeme na pánvi.Potom každou lehce potřeme hořčicí,dáme menší lžičku brusinek,plátek hermelínu…

Zobrazit více...

Kategorie