Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
hrnečku vař .-)

hrnečku vař .-)

Potřebné ingredience

o,5 kg vinné klobásy, 20dkg anglické slaniny, 10dkg eidamu, 2 cibule, sůl, brambory , širší plátek másla

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, dáme na dno pekáčku, já dělám v teflonu takže není potřeba vymazávat.Osolíme, poté poklademe anglickou na to pokrájíme vinnou klobásu po…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapékaná cuketa

Zapékaná cuketa

Potřebné ingredience

Ingredience 1 cuketa, 1/2 kg mletého masa, 200 g rýže, 1 cibule, sýr na strouhání, smetana, česnek, sůl, černý pepř, sladká paprika, olej, tuk na vymazání, muškátový oříšek

Postup přípravy

Postup
Rýži uvaříme klasickým způsobem. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmahneme lehce na oleji. Přidáme mleté maso a koření a dusíme do změknutí masa. Cuketu nakrájíme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Jitrnicové kuličky,nebo karbenátky

Jitrnicové kuličky,nebo karbenátky

Potřebné ingredience

2Jitrnice,2rohlíky,trošku mléka,stouhanku,1vajíčko a brambory.

Postup přípravy

Jitrnice svlečeme a pořádně promačkáme v ruce.Přidáme rohlíky rozmočené v mléce.A pořádně promícháme a přidáme jedno vajíčko.Já k tomu už nic nepřidávám,jelikož jitrnice už jsou…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Amolety se špenátem a mletým masem

Amolety se špenátem a mletým masem

Potřebné ingredience

Mléko,hl.mouka,prášek do peč.,mleté maso,špenát,česnek,vejce,smetana,sůl,pepř,koř.na mletá masa,cibule,eidam.

Postup přípravy

Z hladké mouky,mléka,pr. do peč. připravíme a usmažíme klasickým způsobem amolety. Uvaříme špenát kde máme česnek,vejce,smetanu také klasicky. Mleté maso namícháme s kořením a na…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Nočky s mletým masem

Nočky s mletým masem

Potřebné ingredience

Mleté maso,bramborové těsto v prášku (knedlíky,noky),cibule,olej,sůl,pepř,masox,sladká červená paprika.

Postup přípravy

Z bramborového těsta uděláme podle návodu na sáčku noky (opravdu nic těžkého).Pak si nakrájíme cibulku na jemno a dáme osmahnout do přpraveného hrnce s trochou oleje (oleje jen…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
KUŘECÍ ZÁVITKY V RÝŽOVÉM KABÁTKU

KUŘECÍ ZÁVITKY V RÝŽOVÉM KABÁTKU

Potřebné ingredience

40 dkg mleté ( rozsekané )kuřecí maso, 1střední mrkev, 1menší cibule, 1 vejce, sůl, pepř, troška koření barbecue ( nebo jiné, dle vaší chuti ), rýžový papír, olej na smažení

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky a rozsekáme s cibulí. Přidáme vejce, sůl, pepř a koření. Promícháme.
Namočíme si papír do teplé vody, ne VAŘÍCÍ!! Já měla teplejší vodu na první kousek…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené maso s bramborem a sýrem

Zapečené maso s bramborem a sýrem

Potřebné ingredience

1/2 kg mlet.masa,brambory co hrdlo ráčí,máslo,sýr cihla

Postup přípravy

Běžně ochucené mleté maso(sůl,pepř ,vajíčko,majoránka)prokládáme s polouvařenými brambory,do vymazaného pekáčku máslem.Poslední vrstva jsou brambory ,na ty dáme plátky másla a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Sekanová roláda

Sekanová roláda

Potřebné ingredience

těsto: mleté maso asi 3/4kila,2 cibule,5 stroužků česneku, majoránka,sůl,pepř,hl mouka,strouhanka a 2 vejce. na roládu dáme: paprika,na tvrdo vejce asi 3 kusy,párky,hořčice,tvrdý sýr v celku

Postup přípravy

těsto uděláme přesně jak na karbenátky,vše smícháme dohromady.
s těsta uděláme placku,rukama to trochu poplácám,aby to bylo rovné.
na placku namažeme pl.hořčici a poklademe…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Roláda z mletého masa

Roláda z mletého masa

Potřebné ingredience

1 kg mletého masa (může být i se sýrem či ochucené), 4 stroužky česneku, 2 vajíčka, pepř, sůl, lžička mleté papriky, koření na mletá masa,2 bílé papriky, anglická slanina, sýr.

Postup přípravy

Mleté maso uhněteme společně s česnekem, kořením, vajíčky. Směs nandáme na alobal - asi 30 x20 cm. Poklademe anglickou slaninou, paprikami nakrájenýma na kostičky a sýrem. Pomalu…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Rychlé medailonky z mletého masa s rýží a pikantní omáčkou

Rychlé medailonky z mletého masa s rýží a pikantní…

Potřebné ingredience

Mleté maso(0,5 kg pro 3-4 osoby),sůl,pepř,rýže,nakrouhané čerstvé zelí jako příloha(bílé,nebo červené)mně se osvědčilo čínské, Na omáčku: 3 lžíce octa 4,5 lžíce oleje 4,5 lžíce sojovky 4,5 lžíce kečupu 4,5 lžičky kávové moučkového cukru

Postup přípravy

Dáme vařit rýži.
Mezi tím osolíme a opepříme mleté maso(dle vaší chuti a zvyklostí)a uděláme placičky cca 5 cm v průměru.
Dále nakrájíme čínské,nebo jakékoliv jiné zelí…

Zobrazit více...

Kategorie