Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius s brambor.kaší

Pangasius s brambor.kaší

Potřebné ingredience

Filety z ryby, sůl, červ.paprika, hl.mouka, oliv.olej, máslo, cibule, kaše, zelenina na oblohu

Postup přípravy

Filety z ryby jsem opláchla, osolila, posypala červ.paprikou a obalila v hl.mouce. Rozpálila jsem oliv. olej a obalené filety osmažila z obou stran. Do výpeku jsem přidala…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pečený losos se smetanovým špenátem

Pečený losos se smetanovým špenátem

Potřebné ingredience

LOSOS,225G MRAŽENÝ LISTOVÝ ŠPENÁT,MENŠÍ CIBULI,220ML SMETANY,2STROUŽKY ČESNEKU,SŮL,PEPŘ,CITRONOVÁ ŠŤÁVA

Postup přípravy

Porce lososa bez kůže omyjeme, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Mražené špenátové listy necháme povolit a…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
pangasius na smotane a zemiakoch

pangasius na smotane a zemiakoch

Potřebné ingredience

pangasius,zemiaky,smotana,cesnak,cierne korenie,grilovacie korenie,sol

Postup přípravy

zemiaky osupeme a nakrajame na vadsie kocky,dame ich na pekac na ne dame pangasiusa ktoreho okorenime ciernym aj grilovacim korenim,posolime,nahadzeme na neho pokrajany cesnak a…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
*+*Krevety s těstovinami*+*

*+*Krevety s těstovinami*+*

Potřebné ingredience

* krevety * cibule * česnek * rajčata * rajský protlaky * 150 ml červeného vína * 0,5 kg těstovin * olivový olej * petrželová nať * sůl * pepř

Postup přípravy

Rozehřejeme na pánvi olivový olej a jemně osmahneme nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme nakrájená rajčata, protlak a červené víno, osolíme a opepříme. Omáčku podusíme asi 10…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
PANGASIUS SE ŠLEHAČKOU,ANGLICKOU SLANINOU A NIVOU!!!!!!

PANGASIUS SE ŠLEHAČKOU,ANGLICKOU SLANINOU A NIVOU!!!!!!

Potřebné ingredience

PANGASIUS,OLEJ,ŠLEHAČKA,NIVA.SŮL.ANGLICKÁ SLANINA.

Postup přípravy

PANGASIUSE NAKRÁJÍME A S PRUDKA SMAHNEME PO OBOU STRANÁCH,POTOM VLOŽÍME ASI NA 15 MIN DO POKÁČKU OSOLÍME DÁME ANGLICKOU SLANINU A DÁME PÉCT.PO 15 MIN ZALIJEME ŠLEHAČKOU A DĚLÁME…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
MŮJ KRABÍ KOKTEJL

MŮJ KRABÍ KOKTEJL

Potřebné ingredience

2 balení krabích tyčinek(Nowaco jsou nejlepší),cibule,majolka,bílý jogurt.Sůl,maličko pepře,maličko cukru,citron.šťáva.

Postup přípravy

Tyčinky oloupu a spařím vřelou vodou,po chvilce je nakrájím na kostiičky,cibuli také na kostičky,ručním mixérem to mírně "posekám"ne úplně mixovat,je z toho potom blato:)!Nakonec…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Zapečený pangasius v zeleninové omáčce

Zapečený pangasius v zeleninové omáčce

Potřebné ingredience

zeleninu nasekanou na proužky nebo kostky ( 1 větší cibule, 2 velké mrkve, 4 rajčata, 4 papriky), pangasius (jedna ryba=jeden strávník), 1 dcl šlehačky nebo smetany, olej, koření (vegeta, koření na ryby, pepř, sůl, zelená petrželka), 20 dkg strouhaného sýra

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku a v tomto pořadí přidáváme zeleninu - mrkev osmahneme, až pustí šťávu, pak přidáme papriky a nakonec rajčata, podusíme, přidáme vegetu a šlehačku, až…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos podle Šéfa

Losos podle Šéfa

Potřebné ingredience

Očištěný filet lososa, stroužek česneku, rozpuštěné máslo, citron a čerstvý kopr.

Postup přípravy

Stroužek česneku utřete, předtím ho ale zbavte středového klíčku, protože nechutná dobře a způsobuje zažívací obtíže. Utřený česnek vmíchejte do rozpuštěného másla, kterým budete…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
PANGASIUS V SÝROVÉM TĚSTÍČKU

PANGASIUS V SÝROVÉM TĚSTÍČKU

Potřebné ingredience

Filety z Pangasia nebo jiné ryby (treska se dost trhá..) Olej na smažení Těstíčko na obalení: vejce mléko tvrdý sýr sůl koření na ryby (nemusí být) mouka mléko kečup

Postup přípravy

Rybu necháme mírně rozmrznout,nasolíme ji a mezitím si připravíme těstíčko na obalení.

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos s bramborem, pórkem a smetanou

Losos s bramborem, pórkem a smetanou

Potřebné ingredience

4 porce: cca 4 porce lososa, 2 lžíce olivový olej, šťáva z 1/2 citronu, sůl, 4 stroužky česneku, 1 velký pórek, 200 nml smetany, 20 g parmazánu, 1 cibule na plátky

Postup přípravy

Zapékací mísu vytřeme máslem a předehřejeme troubu na 200 - 250 stupňů. Lososa nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a v míse promícháme s oliv. olejem, citronovou šťávou,…

Zobrazit více...

Kategorie