Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
TŘEŠŇOVÁ BUBLANINA

TŘEŠŇOVÁ BUBLANINA

Potřebné ingredience

Těsto: 150 g polohrubé mouky 150 g hladké mouky 150 g mouč. cukru 1 vanilkový cukr 70 g másla 3 vejce 200 ml kefíru nebo mléka sušená nebo čerstvá citronová kůra 1 kypřící prášek do pečiva 400 g vypeckovaných třešní

Postup přípravy

Smícháme roztopené máslo s cukrem, s vanilinovým cukrem, s vejci a kefírem. Pořádně mixérem promícháme. K tomu přidáme mouky smíchané s kypřícím práškem. Opět pořádně promícháme.…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
PAŘÍŽSKÝ DORTÍK

PAŘÍŽSKÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

Upečeme si kulatý čoko korpus. Pařížská šlehačka , ledové kaštanky , šlehačka a plno čokolády.

Postup přípravy

Upečený korpus prořízneme dvakrát a promažeme šlehačkou. Dáme vytvořené ozdůbky a máme hotovo.
Přeji dobrou chuť.

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
OVOCNÉ ŘEZY

OVOCNÉ ŘEZY

Potřebné ingredience

TĚSTO : 240 dkg polohrubé mouky, 240dkg moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 4 vejce 10 lžic vlažné vody, 1 lžice kakaa, 2 plechovka kompotovaných jahod

Postup přípravy

Žloutky vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a vodou. Poté přidáme střídavě mouku s práškem do pečiva, kakao a nakonec sníh z bílků. Vymažeme si hluboký plech a vlijeme těsto a…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
METROVÉ ŘEZY

METROVÉ ŘEZY

Potřebné ingredience

TĚSTO : 6 vajec , 300g krupicového cukru, 260g hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 1 1/2 dcl oleje, 1 1/2 dcl vody, 1 lžíce kakaa, čokoládová poleva, marmeláda.

Postup přípravy

Žloutky vyšleháme s cukrem přidáme střídavě mouku s práškem do pečiva, olej, vodu a nakonec sníh z bílků. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a do jedné vmícháme kakao. Dáme péct do…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
KINDER ŘEZY

KINDER ŘEZY

Potřebné ingredience

7 vajec, 10 lžic polohrubé mouky, 8 lžic moučkového cukru, 3 lžice kakaa, 3 lžice oleje, 1 prášek do pečiva.

Postup přípravy

POSTUP :
Žloutky oddělíme od bílků, do žloutků přidáme moučkový cukr, olej a vyšleháme do pěny poté si vyšleháme tuhý sních. Do žloutkové pěny přidáváme prosátou mouku…

Zobrazit více...

Kategorie