Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
NA PŘÁNÍ S PET SHOPÁKAMA

NA PŘÁNÍ S PET SHOPÁKAMA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: pomerančový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s pomerančem
KRÉM POD FONDÁN: máslový + ganache z bílé čokolády
FIGURKY VYMODELOVANÉ z domácího mléčného marcipánu

Zobrazit více...
DORTY
S RŮŽOVÝM JEDNOROŽCEM

S RŮŽOVÝM JEDNOROŽCEM

Potřebné ingredience

JEN PRO ISNSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: mramorový, KRÉM: smetanový a čokoládovo-karamelový
KRÉM POD FONDÁN: máslový vařený nad párou + ganache z bílé čokolády
SPOTŘEBA FONDÁNU NA DORT: 400 g
JEDNOROŽEC…

Zobrazit více...
DORTY
MODRO-BÍLÝ S MOTÝLKY

MODRO-BÍLÝ S MOTÝLKY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Spodní korpus: kakaový, vrchní korpus: vanilkový
Krém: karamelový a smetanovo-mascarponový + zavařené broskve
Máslový krém pod fondán
Spotřeba fondánu na celý dort: 600 g…

Zobrazit více...
DORTY
ovoce a zase jen ovoce :_)

ovoce a zase jen ovoce :_)

Potřebné ingredience

Sachr korpus,pařížská šlehačka ,granache a ovoce+++Red velved,krém lipánek,granache a ovoce

Postup přípravy

++

Zobrazit více...
DORTY
Frozen

Frozen

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
poďakovanie

poďakovanie

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
pečené prasiatko

pečené prasiatko

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
čokoládová

čokoládová

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Jarní špenát, štouchané brambory a hovězí pečeně s anglickou slaninkou

Jarní špenát, štouchané brambory a hovězí pečeně s…

Potřebné ingredience

Přiměřenou dávku čerstvých špenátových listů (dušením ztratí zhruba 80% svého objemu), mladý česnek, smetana 33%, sůl, pepř. Do šťouchaček vmícháme osmaženou cibulku s kvalitní voňavou slaninkou, dále čerstvé zelené bylinky nasekané na drobno (já měla nať jarní zelené cibulky, libeček, popř. jiné bylinky), sůl.

Postup přípravy

V kuchyni mám jaro ráda kvůli mladé čerstvé a zdravé zelenince, které je v této době dostatek a je potřeba toho náležitě využít a nasytit tělo vitamíny a minerály. Dnes nepůjde v…

Zobrazit více...
DORTY
Pařez (2017)

Pařez (2017)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus a čokoládová korpus, pařížský čokoládový krém, čokoládová ganache, ovoce. Průměr 22cm, váha cca 3kg.

Postup přípravy

Vlastní potahovací hmota pro modelaci ozbod a králíčka, barveno práškovýni barvami.

Zobrazit více...

Kategorie