NA PŘÁNÍ S PET SHOPÁKAMA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s pomerančem
KRÉM POD FONDÁN: máslový + ganache z bílé čokolády
FIGURKY VYMODELOVANÉ z domácího mléčného marcipánu
S RŮŽOVÝM JEDNOROŽCEM
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: mramorový, KRÉM: smetanový a čokoládovo-karamelový
KRÉM POD FONDÁN: máslový vařený nad párou + ganache z bílé čokolády
SPOTŘEBA FONDÁNU NA DORT: 400 g
JEDNOROŽEC…
MODRO-BÍLÝ S MOTÝLKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Spodní korpus: kakaový, vrchní korpus: vanilkový
Krém: karamelový a smetanovo-mascarponový + zavařené broskve
Máslový krém pod fondán
Spotřeba fondánu na celý dort: 600 g…
ovoce a zase jen ovoce :_)
Potřebné ingredience
Sachr korpus,pařížská šlehačka ,granache a ovoce+++Red velved,krém lipánek,granache a ovoce
Jarní špenát, štouchané brambory a hovězí pečeně s…
Potřebné ingredience
Přiměřenou dávku čerstvých špenátových listů (dušením ztratí zhruba 80% svého objemu), mladý česnek, smetana 33%, sůl, pepř. Do šťouchaček vmícháme osmaženou cibulku s kvalitní voňavou slaninkou, dále čerstvé zelené bylinky nasekané na drobno (já měla nať jarní zelené cibulky, libeček, popř. jiné bylinky), sůl.
Postup přípravy
V kuchyni mám jaro ráda kvůli mladé čerstvé a zdravé zelenince, které je v této době dostatek a je potřeba toho náležitě využít a nasytit tělo vitamíny a minerály. Dnes nepůjde v…
Pařez (2017)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus a čokoládová korpus, pařížský čokoládový krém, čokoládová ganache, ovoce. Průměr 22cm, váha cca 3kg.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota pro modelaci ozbod a králíčka, barveno práškovýni barvami.