NA PŘÁNÍ S PET SHOPÁKAMA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s pomerančem
KRÉM POD FONDÁN: máslový + ganache z bílé čokolády
FIGURKY VYMODELOVANÉ z domácího mléčného marcipánu
SPOTŘEBA FONDÁNU NA POTAŽENÍ: 300 g
Pečeno v kulaté formě o průměru 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4300 g
KRÉM: smetanovo-mascarponový s pomerančem
KRÉM POD FONDÁN: máslový + ganache z bílé čokolády
FIGURKY VYMODELOVANÉ z domácího mléčného marcipánu
SPOTŘEBA FONDÁNU NA POTAŽENÍ: 300 g
Pečeno v kulaté formě o průměru 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4300 g
Boční pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zuzikk
(upraveno)
28. 1. 2018, 10:22
Teda LPS perfektní
malmar
(upraveno)
15. 6. 2017, 11:22
To jste borec, tolik figurek. Krásná práce
hantonie
(upraveno)
14. 6. 2017, 19:03
no to je nádheraaaaaa zlaté české ručičky
Arěv52
(upraveno)
15. 6. 2017, 9:12
@hantonie
Děkuji za pochvalu, moc to potěší a dá sílu pro další tvoření.
červená hruška
(upraveno)
14. 6. 2017, 14:41
willowová
(upraveno)
14. 6. 2017, 14:33