Top recepty
Citronová bábovka
Potřebné ingredience
4 vejce 20dkg cukru, vanilkový cukr, 10 ml vody, 100. ml oleje, 25 DK pol. mouky PDP. Kůra a šťáva ze 2 citronu
Postup přípravy
Do pěny vyšleháme žloutky, přidáme cukr vanilkový cukr,10ml vody,100ml oleje,25dkg mouky s práškem do pečiva. Citronová kůra a šťáva s 2 citronů a vyšlehaný sníh. Poleva citronová…
Nakládaný hermelín - camembert
Potřebné ingredience
CAMEMBERT - 1 KUS 1 ks camembertu 90g (sedlčanský, billa) 1,5 stroužku česneku 1 špetka soli 1/4 g pepře 1/2 lžičky mleté sladké papriky 2 g sušené chilli papričky 1/4 lžičky sušeného tymiánu 1 lžíce oleje Nálev: slunečnicový olej, bobkový list, červená cibule, pepř barevný, chilli paprička
Postup přípravy
Na zavařovačku o objemu 0,7 l tři kusy hernelínu Rozříznout hirizontálně napůl, potřít třetinou směsi. Do sklenice střídavě cibuli a hermelín. Zalít cca 2 dcl oleje. V lednici…