Zobrazit přihlášovací formulář

Vonná aroma skleněná nádobka do auta, mini difuzér

Administrace

Vonná aroma skleněná nádobka do auta, mini difuzér

129 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
,,, tato drobná dekorace s praktickou funkcí minidifuzéru je vhodná nejen do auta. Nalijte kvalitní esenciální olej do skleněné nádobky a chvíli vyčkejte. Olej se díky své těkavosti postupně uvolní skrz dřevěný uzávěr lahvičky a příjemně tak provoní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vonná aroma skleněná nádobka do auta, mini difuzér

129 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
,,, tato drobná dekorace s praktickou funkcí minidifuzéru je vhodná nejen do auta. Nalijte kvalitní esenciální olej do skleněné nádobky a chvíli vyčkejte. Olej se díky své těkavosti postupně uvolní skrz dřevěný uzávěr lahvičky a příjemně tak provoní prostor Vašeho vozu. Můžete si tak užít přínos aromaterapie i během své jízdy. Vhodné také jako dárek či milá pozornost. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání ! (nebo osobní odběr Ostrava)
.........................................................

Návod k použití:
Odšroubujte dřevěný uzávěr a odstraňte plastovou zátku. Nakapejte 20 – 30 kapek Vašeho oblíbeného esenciálního oleje. Dřevěný uzávěr pevně zašroubujte, lahvičku otočte, aby dřevo esenciální olej, co nejvíce nasálo. Minidifuzér zavěste a vůně se začne postupně uvolňovat.
.........................................................

K tomuto výrobku lze v rámci jednoho balíku objednat 100% čisté a přírodní esenciální oleje. Na výběr (a ihned skladem) mnoho druhů, např. červený pomeranč, citronela, kafr, bergamot, borovice, cedr, eukalyptus, máta, hřebíček, levandule, mandarinka, manuka, meduňka, oregano, pačuli, rozmarýn, santalové dřevo, skořice, tea tree, tymián, vavřín, mateřídouška, kadidlo, palo santo, myrha, řebříček … atd. Informace o ceně na dotaz.

.........................................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Objem aroma skleněné lahvičky: 8 ml

  • 27. 4. 2024, 6:21

  • Zobrazení

    86

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Masážní solný kámen / Slané mýdlo

Kategorie