Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

KRÉM NADSTAVOVANÝ KAŠÍ

0.0
KRÉM NADSTAVOVANÝ KAŠÍ

Potřebné ingredience

· 250 ml mléka · 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky · 1 vanilkový cukr · 50 g Omegy · moučkový cukr dle chuti · 250 g másla

Postup přípravy

Abychom zabránili hrudkám, mouku rozděláme do mléka přes sítko. Do hotové horké kaše dáme 1 vanilkový cukr a 50g Omegy. Mícháme do rozpuštění tuku. Na kaši položíme igelitový sáček (tím zabráníme vzniku škraloupu) a necháme vychladnout. Máslo a cukr dle chuti šlehačem utřeme a po lžících přidáme vychladlou kaši. Vše by mělo mít pokojovou teplotu. Můžeme přidat kakao.

Tento krém je lehký, krásně našlehaný a vhodný na potahované dorty.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie