Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřové ledvinky dušené se zeleninou

0.0
Vepřové ledvinky dušené se zeleninou

Potřebné ingredience

asi4-5 vepřových ledvinek,olej,1 větší cibule,půl sáčku mražené zeleniny pod svíčkovou,sůl,pepř,kmín,kečup,olej,hl.mouka

Postup přípravy

Ledvinky naplocho rozkrojíme v půli,vyřízneme žlázy a dobře omyjeme.Pak je nakrájíme napříč na plátky.Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a zeleninu ,dáme trochu drceného kmínu,přidáme ledvinky a osmahneme za stálého míchání asi 2 minuty-déle ne ztvrdly by.Zalijeme je vodou a dusíme do měkka.Pak rozmícháme v troše vody asi 2 lžíce hladké mouky-vlijeme k ledvinkám a pořádně provaříme -nejméně 20 minut.Teprve teď osolíme ,opepříme a ochutíme trochou sladkého kečupu.Nejlépe chutnají s dušenou rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Janana 28. 6. 2016, 22:31
Vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo (Y)
chalupnicka 30. 6. 2016, 17:26
@Janana To jsem moc ráda Jani,že vám chutnalo. :-)
Sophie70 11. 5. 2012, 9:13
milujem ledvinky, moje babička mi ich robievala a mala som ich veľmi rada, tak keď som ich minule videla v obchode, tak som ich kúpila a chcela ich spraviť, ale asi som trúba, ale nevedela som ich poriadne vyčistiť..... vyrezávala som odtiaľ tie kanáliky a stále to bolo cítiť a ladvinky som mala na malé kúsky..... musela som to vyhodiť..... takže máte môj obdiv (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
chalupnicka 16. 5. 2012, 22:32
@Sophie70 Já mám ledvinky-též moc ráda a nepřipadá mě příprava tak těžká.O to víc se na ně těším. :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie