Estonský kringel

Potřebné ingredience
Těsto: 250 ml mléka, 2 žloutky, 50 g rozpuštěného másla, 1 lžíce cukru, 1 lžička soli, 600g hladké mouky, 40g droždí. Náplň: 10 lžic cukru krupice, 3 lžičky skořice, 100g změklého másla.
Postup přípravy

Těsto vyndané z pekárny.

Vyválené těsto cca 0,5 cm vysoké.

Potřené těsto máslem a posypané náplní.

Zavinuté těsto do roládky.

Stočíme do věnečku a přeneseme na plech vyložený pečícím papírem.

Rozkrojíme podélně na poloviny

A takto krásně vypadá po vyndání z trouby.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu










































































































































































































