(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Pečené vepřové maso s lečem
Potřebné ingredience
Suroviny: 800 g plecka; 800 g krkovice; 2 cibule na plátky; zeleninové lečo Znojmia 330/670 (koupeno v akci za 20Kč); 8 stroužků prolisovaného česneku; sůl, kmín a směs ze sladké papriky a různých grilovacích koření; hladká mouka 2 vrchovaté polévkové lžíce
Postup přípravy
Maso omyjeme, rozkrojíme na menší kousky.
Smícháme mouku, sůl, kmín, grilovací koření, česnek a maso obalíme. Dám do 8 litrového Simaxu, zasypu cibulí zaleju lečem.
Peču přikryté ve vyhřáté troubě na 200 asi hodinu, a na 180 další hodinu potom odkryji a peču 10-20 minut.
Smícháme mouku, sůl, kmín, grilovací koření, česnek a maso obalíme. Dám do 8 litrového Simaxu, zasypu cibulí zaleju lečem.
Peču přikryté ve vyhřáté troubě na 200 asi hodinu, a na 180 další hodinu potom odkryji a peču 10-20 minut.
lečo, bohužel kupované, ale 20 Kč v akci je dobrá cena a dle mne kvalitou patří mezi lepší leča
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
15. 8. 2018, 21:31
KLASALENA
(upraveno)
14. 7. 2015, 18:45
scarlet1
(upraveno)
11. 5. 2015, 18:22
Vypadá krásně, brzy vyzkouším. Pěkný večer.
laskonka333
(upraveno)
11. 5. 2015, 17:24