(recept
si oblíbilo 230 návštěvníků)
Bramborak na plechu- takhle ho delavam ja
Potřebné ingredience
0,5 kg Brambor, asi 5 str,česnek, trochu majoranky , sul , 4 vajička , salam , 1 menši sklenice kyseleho zeli polohrubou mouku dle porteby
Postup přípravy
Bramborry nastrouchame s česnekem , přidame vajička majoranku sul zeli salam vše promichame s polohrrubou moukou , davam polohrubou moku davam protoze mouka vpije vodu z brambor.Bramboraky delam na plechu jsou rychlejsi a nejsou moc masne a chutnaj vyborne vyskousejte a uvydite šetri cas pri smazeni narozdil proti panvicce
Připravene testo
Vymazany plech sadlem
Bramborak na plechu v syrovem stavu
Hotovy bramborak
Bramborak na taliri
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rdn
(upraveno)
22. 1. 2021, 6:27
dobrý nápad, hledala jsem rychlou večeři a chválím, povedlo se, také dobrá inspirace na různé obměny, takže budu opakovat, děkuji
P.A.V.L.A
(upraveno)
26. 1. 2014, 17:51
deniska9191
(upraveno)
22. 1. 2014, 14:38
No zrovna se mi dodělal ale teda zlaté bramborové placky na pánvičce takže tady toto už nikdy víc teda škoda těsta
09Eli
(upraveno)
17. 1. 2014, 19:45
Dobrý den, je tady už několik dotazů na kolik stupňů a jak dlouho se asi peče, prosím, můžete někdo kdo dělal odpovědět? Za všechny tázající děkuji a přeji příjemný den. Zdraví Ann
novackova
(upraveno)
10. 1. 2014, 16:58
neuva
(upraveno)
25. 5. 2013, 21:18
Na kolik stupnu a jak dlouho ho pecete prosim? Ja to jednou zkousela a byly vysusene :-/
Jankulinka
(upraveno)
14. 2. 2012, 21:12
Dnes jsme měli a musím říct, že byl docela suchý...Až taková dobrota to nebyla...
Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:53
miskabu
(upraveno)
26. 2. 2010, 21:58
dnes jsem dělala k večeři a byl moc dobrý
mamina211
(upraveno)
26. 2. 2010, 21:27
děkuji za ispiraci, byl výborný
vevercak78
(upraveno)
25. 2. 2010, 11:39
silvajs
(upraveno)
19. 5. 2009, 14:00
Dobrý den Mirko, chystám se vyzkoušet Váš recept, který vypadá moooc dobře Jen bych se chtěla ještě zeptat, na kolik stupňů a jak dlouho bramborák pečete Děkuji. Silvie
Lešoun
(upraveno)
21. 3. 2009, 23:08
Taky tak dělávám a přidávám, co zbyde (zelí, salám, zbytky uzeného či jiného masa apod.). S nastavovanou kaší oblíbená pochoutka, když už nevím, co bych vařila
Ronny
(upraveno)
20. 3. 2009, 12:38
Už jsem to vyzkoušela, dělala jsem to na dva plechy s tím, že to budeme mít na dva dny, ale bramboráky vydržely jen do večera , je to vynikající, u nás se po nic zaprášilo Ale taky jsem nevěděla, na kolik stupňů troubu a jak dlouho, nakonec jsem to zvládla i bez této informace Děkuji za svělý tip, určitě bude patřit mezi naše oblíbené recepty....
janahaj
(upraveno)
10. 3. 2009, 13:13
ten je super.se zelím vyzkouším dávám 2 velké lžíce zakysané smetany-je jemňounký
Jejeja
(upraveno)
10. 3. 2009, 11:57
Vypadá to výborně Můžu se zeptat na kolik a jak dlouho pečete? Moc děkuju..
anibag
(upraveno)
10. 3. 2009, 11:05
FANY50
(upraveno)
7. 3. 2009, 16:32
SUPER NÁPAD DNES HO DĚLÁM K VEČEŘI
Lekvar
(upraveno)
4. 3. 2009, 14:20
moje prababička je také pekla v troubě.mňam
Amaalka
(upraveno)
4. 3. 2009, 14:16