Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 161 návštěvníků)

Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

0.0
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)

Potřebné ingredience

vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch posypeme hermelínem. Zvolna zapékáme asi hodinu. Příloha brambory na jakýkoliv způsob

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lonik 25. 9. 2013, 20:06
(Y) Vyzkouším
Denisaaa 30. 9. 2013, 10:21
@lonik Zkuste, nebudete litovat (Y)
Hanzy 27. 6. 2013, 12:53
Moc jsme si pochutnali (Y)
Denisaaa 29. 6. 2013, 8:25
@Hanzy Olinko udělala jste mě velikááánskou radost, že Vám tak chutnalo |:o) Pěkné prázdniny přeju (plavec)
mumlina 24. 3. 2013, 12:25
Maso je opravdu křehoučké,ale ten rum tam je cítit dost, příště dám malý panák ale jinak moc moc dobré (Y)
Denisaaa 27. 3. 2013, 12:37
@mumlina IVet, udělala jste mě velikáánskou radost, že jste si pochutnali |:o) Já zase razím čím víc rumu tím líp :-D
Zrušený účet 22. 3. 2013, 17:19
Opravdu luxusní (Y)děkuji za recept
Denisaaa 25. 3. 2013, 16:06
@ Dano jsem moc ráda, že jste si pochutnali |:o) díky za komentář :-) (L)
laskonka333 10. 3. 2013, 13:08
(Y)
Denisaaa 19. 3. 2013, 7:58
@laskonka333 Soni díky (Y) jsem moc ráda, že jste si pochutnali |:o)
Sona31 10. 3. 2013, 12:39
Tak musím souhlasit s ostatními, jsme právě po obědě, včera mi kamarádka dala tip na toto jídlo - naprosto luxusní věc |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Ten sosík ze smetany , rumu a sojovky - opravdu výborná chuť (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Dělala jsem k tomu šťouchané brambory se zelenou cibulkou (Y) Děkuji za bezva recept (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L)
Denisaaa 17. 3. 2013, 18:16
@Sona31 Soni, ani nevíte jakou jste mě udělalala radost, že jste si pošmákli :-) Jsem z Vašeho koentáře nadšená :-) |:o)
lidare 22. 12. 2011, 11:45
(Y)to vypadá úžasně dobře (clamp)
Anetka2020 21. 12. 2011, 11:38
tak tyhle ty rizky jsou naprosto uzasne ja je sice delam bez rumu ale vzdycky jak je delam tak se na ne hrozne tesime (L) pekla jsem je i na navstevu tchyne a musim rict ze si strasne posmakovali za tento recept davam jednicku (hello)
Denisaaa 22. 12. 2011, 10:58
@Anetka2020 Anetko díky za komentář :-) Zkuste si to někdy vylepšit tím rumíkem, masíčko krásně změkne a zavoní rumem. (Y) I děti se pak oblizují (clamp) (L)
yrenka 20. 7. 2011, 17:26
Maso okořeníme směsí bazalky, kari, grilovacího koření a koření na mleté :-) Já to většinou dělám s rýží :-) (Y)
radobelina 29. 7. 2010, 13:03
Dobrý den, Deniso, tak jsem dneska dělala na oběd váš recept a bylo to moooc dobrý. (Y) Sice mi to navrchu neudělalo takovej sosík jako vám, ale i tak to bylo bezva. (pl)Jí to dokonce i moje 5- ti letá dcera a to je co říct. :-o ,-) Ještě jsem zvědavá, co na to bude říkat večer přítel, až přijde z práce. :^) Příště mám v plánu udělat váš Povidloň, ale to chci počkat, až ještě něco zhubnu, abych si mohla dát taky. :-D :-D :-D
Denisaaa 29. 7. 2010, 14:29
@radobelina Dobrý den Radko, moc jste mě Vaším komentářem potěšila :-) Doufám, že to bude chutnat i Vašemu příteli - ale čerstvé je čerstvé (H) A co byste nezkusila povidloň - určitě jíte jogurty i když hubnete - tak nedávete tolik smetany ke šlehání a místo toho dejte třeba jogurt, nebo tvaroh nebo zakyslou smetanu ať to nemáte tak kalorické *-) Pěkné prázdniny!! (L)
JarmilaKr 27. 7. 2010, 12:52
Musím tento recept opravdu pochválit. Posílala mi ho dcera ještě bez komentáře. Tak jsem se, pro jistotu, ptala, jak to dopadlo, ale už jsem měla maso v troubě. Ikdyž osobně hermelín nemusím,opravdu moc mi to chutnalo. (Y) (F) (flower) Jarmila
Denisaaa 28. 7. 2010, 9:21
@JarmilaKr Jarmilko, jsem moc ráda, že i vy jste si pochutnali :-) On Vám tam ten rum vykompenzoval ten hermelín, co moc nemusíte že :-D Pěkné prázdniny (L)
ivana.king 27. 7. 2010, 9:18
Tak jsem v neděli také vyzkoušela (Y) máte od (svatba) a (Z) pochvalu (F) Příště vynechám hermelín (moc ho nemusím), ale určitě přidám nějakou zeleninku. Maso je opravdu výborně měkkoučké! (clamp) (clamp) (clamp)
Denisaaa 27. 7. 2010, 15:32
@ivana.king Ivčo, jsem moc ráda, že jste si pochutnali - to je dobrý nápad - zeleninkou se určitě nic nezkazí a ještě to bude zdravé :-) (L)
kurel 27. 7. 2010, 8:48
(Y) (Y) výborné (clamp)
Denisaaa 27. 7. 2010, 15:30
@kurel Bohunko, děkuji za pochvalu (L)
manhartici 19. 7. 2010, 13:58
Bylo to dobré, hlavně maso bylo neskutečně křehké :-o :-o :-o |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y)
Denisaaa 21. 7. 2010, 13:49
@manhartici Lucko, děkuji za chválu, mám velikou radost, že Vám chutnalo :-) Já právě taky vždy žasnu, jak je masíčko křehoučké a měkkoučké - to se mě u jinýho pečenýho masa jen tak nepovede! Přeju Vám pěkné léto (L)
miskabu 31. 5. 2010, 21:35
(Y) (Y) dělala jsem v sobotu k obědu a bylo to moc dobré |:o) |:o)
Denisaaa 2. 6. 2010, 12:20
@miskabu Míšo, děkuji moc za kladnou odezvu (clamp) Jsem moc ráda, že jste si pochutnali a přitom to nedalo ani moc práce co |:o) :-p
Nadik71 18. 2. 2010, 21:14
(Y) (Y) (pl) (pl) (B) včera vyzkoušeno k obědu MŇam (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (hello) (hello)
Denisaaa 19. 2. 2010, 12:57
@Nadik71 Naďo, mám velikou radost, že jste si pochutnali |:o) (L)
lamate 27. 1. 2010, 11:12
Dobrý den Deniso,chystám se na váš receptík,prosím při jaké teplotě pečete?!Děkuji,Laďka.
Denisaaa 29. 1. 2010, 9:11
@lamate Dobrý den, peču tak při 170-200 stupňů.
Pavla s 3. 1. 2010, 11:50
Hermelín je nastrouhaný nebo krájený??? *-) *-) *-)
Denisaaa 4. 1. 2010, 12:32
@Pavla s Pavli dřív jsem ho strouhala, a teď už ho krájím, je to rychlejší :-) Tak dejte vědět jak chutnalo (L)
MartinaH 14. 12. 2009, 13:37
Dobrý den Deniso, o víkendu jsem vyzkoušela tento Váš výborný receptík (Y) Měli jsme všichni boule až za ušima ;-) Měla jsem ještě doma žampióny, které jsem potřebovala sdělat, tak jsem je dala na masíčko ještě před zalitím omáčky, nemělo to chybu ani s nima :-$ Určitě se k receptíku zase vrátím (clamp) Mějte se hezky a hezké Vánoce (andel) (vanoce) (hello) (L)
Denisaaa 14. 12. 2009, 15:11
@MartinaH Míšo děkuji Vám za krásnou odezvu na tenhle recept a na povidloň. Udělala jste mě velikou radost, že Vám chutnalo a že se k receptu zase vrátíte. Vám taky krásné a pohodové Vánoce :-)
kikimama 8. 12. 2009, 11:33
(clamp) (clamp) vynikající (Y) (Y) ten rum jsem tam teda vůbec necítila, ale jinak vynikající. Máme rádi hermelín a tohle teda budu vařit čateji. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Denisaaa 8. 12. 2009, 13:50
@kikimama Tak to mám velikou radost, že Vám chutnalo |:o) Nejlepší je, jak je to masíčko měkoučký, (Y) to se mě u jinýho pečenýho jídla nepovede (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie