Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 186 návštěvníků)

*SEDMIDENNÍ DETOXIKAČNÍ DIETA*

0.0
*SEDMIDENNÍ DETOXIKAČNÍ DIETA*

Potřebné ingredience

POVOLUJE SE JÍST JEN PŘEDEPSANÉ DRUHY POTRAVIN, PRO KAŽDÝ DEN JINÉ, ALE V JAKÉMKOLI MNOŽSTVÍ. ZBAVUJE TĚLO ŠKODLIVÝCH LÁTEK A TOXINŮ, COŽ VEDE K ÚBYTKU VÁHY.
ZA TÝDEN MŮŽETE ZHUBNOUT AŽ O 6 KG.
JÁ JSEM JI VYZKOUŠELA, ZA TEN TÝDEN MÁM 5KG DOLE :-))

Postup přípravy

PONDĚLÍ : POVOLENÉ JSOU VŠECHNY DRUHY ZELENINY (LIBOVOLNĚ UPRAVENÉ)
A OVOCE, KROMĚ BANÁNŮ

ÚTERÝ : MŮŽETE JÍST POUZE LIBOVOLNĚ UPRAVENOU ZELENINU.

STŘEDA : JÍTE JAKO V PONDĚLÍ.

ČTVRTEK : POCHUTNEJTE SI NA PĚTI BANÁNECH A PĚTI SKLENICÍCH ODTUČNĚNÉHO MLÉKA.

PÁTEK : TENTO DEN SI MŮŽETE DOPŘÁT JEN ČTYŘI ČERVENÁ RAJČATA
A KAPUSTU NEBO ZELÍ (DOPORUČUJEME DUŠENÉ)

SOBOTA : JEDEN VELKÝ VAŘENÝ BRAMBOR S MARGARÍNEM
A ZELNOU POLÉVKU

NEDĚLE : VAŘENÁ RÝŽE SE ZELENINOU
A ZELENINOVÝ SALÁT (BEZ OLEJE)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

yvonne_Silber 9. 3. 2009, 11:25
Ták. Konečně! Uffiky ufff! [A] Mám po tom týdnu tři kila dole. Míň než minule, ale nepotřebuju zázraky, i tak je to dost. Ale po třetí teda...možná za rok... Všem vám držím pěstičky a hlavně přeju, ať vám ta zeleninka a ovoce chutnááá! (Y) Mimochodem zásmažka :^) Pokud vám de o přísný dodržení, tak bych řekla že jen zelenina a voda - i ten bujón obsahuje určitě nějaký humusy, ale na druhou stranu pokud to neberete všechno doslova, jen si dejte :-$
mamca3 9. 3. 2009, 8:34
Ahoj maminky tak já taky jdu do toho začala sem ráno ovocným čajem bez cukru ted mám v sobě jablko (jablka)a za chvíli si dám pomeranč. Pak si na obídek uvařím polivenu a co vy škoda že se nemužou jogurty no co naděláme že jo. Tak (zajic) (hello) (hello)hubnutí zdar zdar zdar Iveta
Bosel 9. 3. 2009, 9:24
@mamca3 Ahojky Ivet, já jsem ráno měla neslazený čajík taky. A teď mám 2 pomeranče. Tak brzo ráno mi nějak jíst nejde. K obědu si dám dvě mrkvičky.
mamca3 9. 3. 2009, 10:37
@Bosel Ahoj Leni, tak mrkev si pak taky dám. Vařím si květákovou polivku akorád nevím zda jí mužu zasmažit zásmažkou. Co myslíš nebude to vadit? *-)Hlad zatím nemám (pl)sice žaludek je takový divný ale on si bude muset zvyknout +o(jedeme v létě k moři tak at sem šik (child1) (drink) (plavec) (leto) a co budeš jíst Leni potom na zítra si musím nakoupit zeleninu Tak zase napiš at mě to motivuje jo Tak hubnutí zdar Iveta
Bosel 9. 3. 2009, 13:33
@mamca3 Tak já si nakonec dal ak obědu jablíčko. :-) No, a mrkev si nechám pěkně na večer. Odpol. fičím na nehtíky, tak hlad nebude a ani možnost jíst. S tou zasmažkou opravdu netuším? Děláš jí z mouky??? Asi jo, co? Mouka je holt mouka, ale tak když jí tam dáš trošku, tak to snad vadit nebude. Jinak zítra máme zeleninový den, viď? No, naházím na pánev, co půjde a nějak to podusím. ;-)
mamca3 9. 3. 2009, 14:59
@Bosel Tak já sem si udělala salát ze zelíčka a dala sem tam papriku,rajče a mrkev. No nic moc ale jde to. Na večeři si dám asi celý ananas a bude. No a zítra taky tu zeleninku ale asi ji zapeču ještě nevím vubec jak. ;-) *-)No sem sama zvědavá fakt.Přijde mi manžel a budu mu chystat jídlo no to bude teprve něco. No snad ten týden jako vydržím že jo. (dest)Venku je pěkně hnusně co tak papa a at se nehty povedou taky bych měla zajít. Ivča
yvonne_Silber 9. 3. 2009, 17:16
@mamca3 Jestli se můžu ozvat: pozor na ananas! Celej bych ho rozhodně nejedla. většinou stačí čtvrtka namíchaná s jiným ovocem a pusenu mám hezky rozežranou, tak ať vás to potom nebolí :o( - jinak ten v konzervě to nedělá, jen čerstvej.
mamca3 9. 3. 2009, 20:18
@yvonne_Silber Jo jo taky už to vím že to ananas dělá dám si na to pozor (Y) :-$Zatím zdravím všechny dietářky Ivča
yvonne_Silber 9. 3. 2009, 22:51
@mamca3 On je nejzákeřnější až zpětně - pět minut po dojezení, zmetek. Bože to je paráda chodit a moct si tu zobnout, tam zobnout...ale nepřehánět, že...
JADOL 9. 3. 2009, 9:22
@mamca3 Ivčo, držím pěsti :-) :-) :-) Písněte, jak se Vám bude dařit ... (hello) J.
mamca3 9. 3. 2009, 10:39
@JADOL Jani doufám jen že to vydržím jestli to bude mít takový učinek tak to bude fajn. A mám takovou otázku nabrala si pak něco po dietce navrch? :-$ (C) a nevadí káva? Tak zatím ahoj zase sem kouknu Iveta (plaz)
Bosel 8. 3. 2009, 11:54
Ahojte holky, tak ovoce a zeleninku mám na pondělí nakoupeno. Jsem zvědavá, co ta dietka se mnou udělá. Snad budu mile překvapená a nejen já. :-$
JADOL 9. 3. 2009, 9:23
@Bosel Leni, příprava proběhla, tak se s náma podělte jak se Vám bude dařit ... (hello) J.
yvonne_Silber 8. 3. 2009, 12:23
@Bosel Přinejmenším to, že se budete hooodně těšit i na kousek rohlíku :-$ a hurááá dnes se mně hlava už nemotá a dlabu rejžičku, mňami! :-p
JADOL 9. 3. 2009, 9:24
@yvonne_Silber Evi, tak jak je ?? Jaký máte po tom týdnu úspěch ?? J.
JADOL 7. 3. 2009, 19:53
Ahoj holky :-) :-) Heli, tak jak to napsala Evča by to v pohodičce šlo (Y) (Y) místo margarínu máslo a místo mléka klidně jogurt (Y) (Y) Evi, jak se držíte ?? Zítra poslední je den :-) :-) :-) Myslím na Vás (hello) J.
yvonne_Silber 7. 3. 2009, 20:32
@JADOL No moc se nedržím..dneska sem měla tři velký hrnky polívečky s celkem 6 knedlíčkama - takže nix moc zdravýho (tuk, sůl atd...ale zasté né mega no.), ale po té troše brokolice včera..navíc se mně motá hlava a nevím esi je to tímhle, nebo tlakem..ale zase když sem se dnes docela najedla, tak by to tímhle být nemělo. :-S Doufám, že to zítra bude OK, je to hezky nepříjemný. Ještě zítra zdolat tu rýžu a je pokoj. Uff. A ještě sem zhřešila - kousla sem si toho medovníku! Já prostě musela! tak.. svět se nezboří... 8-|
fraan 7. 3. 2009, 10:41
Tak to zní dobře až na to, že nepiju mléko a nejím margarín *-) nevíte jestli by to nešlo něčím nahradit :-$
fraan 7. 3. 2009, 10:50
@fraan Nešlo by to nahradit napřiklad jogurtem? A jak mají byt ty sklenice velky :-$
yvonne_Silber 7. 3. 2009, 12:31
@fraan Místo margarínu si dávám kousek másla, a pokud extrémně netrváte na dodržení pravidel, tak si můžete dát i ten jogurt, nebo zkuste třeba syrovátka. Myslím, že když to bude třeba activia, žaludku to bude docela jedno. Hm, co odborníci?
Bosel 7. 3. 2009, 10:39
Ahojky Jarčo, tak já se k tobě od pondělí přidávám. Jdeme na to, jsme holky šikovné a zvládnem to. No ne??? A když nás bude více, budem se navzájem podporovat a půjde nám to raz dva. (Y)
JJJarča 7. 3. 2009, 8:34
Holky, tak v pondělí jdu do toho, kdo se ke mě přidá?
JADOL 7. 3. 2009, 19:58
@JJJarča Jarčo a Leni, držím pěsti :-) :-) :-) :-) (hello) J.
yvonne_Silber 4. 3. 2009, 22:00
Dneska je to moooc dobrý! Ovoce se dlabe mnohem mohem líp! Koupila sem si hrušku, hrozny a měla sem salátek z manga, kiwi, ananasu (ten byl teda s konzervy, ale jen v "mírně sladěným" nálevu..no co už) a jabka. cítím se mnohem líp než včera a těším se na zítra. koupila sem si nějaký krabicový černobílý mlíko, chtěla sem v petce, to jedno mně moc chutná, ale neměli, jen plnotučný...a to se mně zase nechce...(to zhřeším až potom někdy). Tak guuut. (Y) Ono i v létě by to bylo docela jiný. To má člověk chuť aji na ten okurek ze zahrady a domácí rajčata sou taky jiná pohádka. Nebo hrášek, meruňky, broskve..v zimě je to horší. Sice v obchodech je kdeco, ale ze zahrady je ze zahrady. Určitě se k nám přidejte! Čím víc, tím líp! (Bože, mám chuť na maliny, jahody a "živej" rybíz! No za pár měsíců no..) :-p
JADOL 5. 3. 2009, 8:00
@yvonne_Silber Evčo (Y) (Y) (Y) FANDÍM VÁM (clamp) (clamp) (clamp) Vaše zpráva zní optimisticky, to je fajn. A jak se cítíte ?? Já když jsem držela tuhle dietu, tak jsem si dělala koktejl - banán jsem si rozmixovala v mlíku :-) :-) (samotné banány mooc nejím, tak jsem si to dělala takhle ) Určo je lepší ji držet když je spousta ovoce a zeleniny i v obchodech, ale hlavně na zahrádce :-) :-) Ale jde to i ted .... maliny a jahůdky jsou dobré i mražené. (hello) J.
hanulice 7. 3. 2009, 10:49
@JADOL Jani pak se nepřibere,když zase budu jíst normálně? :-$
JADOL 8. 3. 2009, 9:35
@hanulice Hani když se nebudete přežírat ;-) ;-) Tohle není klasická dieta, je to spíš na pročištění organismu při kterém shodíte nějaké to kilčo :-) Já si ji dávám 2x za rok. V létě je to lepší, je víc ovoce i zeleniny jako ted... (hello) J.
yvonne_Silber 5. 3. 2009, 12:13
@JADOL Děkujůůůů! (L) Sice mám pocit, že nijak závratně neshodím (zatím asitak kilo, dvě, na naší váze to moc nejde poznat..) ale cítím se skvěle. Hlavně sem předtím skouzla k takovým přežírání, že si teď budu vážit i plátku šunky! Já banány i mlíko miluju spolu i samotný, takže dneska balada. To zítra...to bude zase krize...ale zase už se to blíží ke konci, což je skvělý. Taky chcu zkusit upéct medovník mamce k mdž, takže bude sranda. :^)
JADOL 5. 3. 2009, 19:27
@yvonne_Silber Na zítra si poduste tu kapustu nebo zelí, klidně přidejte i kostku zel. vývaru a během dne pojídejte tohle .... S medovníkem držím pěsti, at se povede :-) :-) :-) (hello) J.
yvonne_Silber 6. 3. 2009, 13:46
@JADOL tak bojuju s medovníkem...a myslím, že rajčat se nedotknu. vůbec se mi do nich nechce. odpoledne si udělám asi tu kapustu..a zatím ani nijak hlad nemám, popíjím čajík a vztekám se momentálne u krému...ale když mi držíte pěsti, tak se to musí povést i kdyby nechtělo! Děkuju! (L)
JADOL 6. 3. 2009, 16:21
@yvonne_Silber EVI, DRŽÍM PALCE I NA NOHÁCH ;-) ;-) ;-) ;-) MYSLÍM NA VÁS I S JÍDLEM, TO DNES NEMÁTE MOC VELKÝ VÝBĚR, JEN KAPUSTU KDYŽ SE VÁM NECHCE DO RAJČAT ... TAK BOJUJTE A PÍSNĚTE JAK DOPADL MEDOVNÍK (hello) J.
yvonne_Silber 6. 3. 2009, 19:52
@JADOL Tak sem měla trochu kapusty a teď mám zbytek, ten sem si naředila jako polívku...ale že by se mně do toho chtělo..nicméně to nebudu už nejspíš nikdy takhle jest, to rajčata jo (těch sem sem ani nedotkla, abych si je definitivně nezprotivila). Medovník drží! (Snad ještě) hurá! ale na ochutnávku si počkám do pondělka :-S (ostatní jen do neděle) Tak pak určitě řeknu! moooc se těším! (L)
JADOL 7. 3. 2009, 19:55
@yvonne_Silber Tak medovník se povedl (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
plonkk 4. 3. 2009, 7:36
Jé tak koukám, že se to tu zas rozjelo :-p :-DJá držela tuto dietu fikaně před vánocemi ;-)a bylo to super...zhubla jsem šest kilo a po vánocích se na mě každý nevěřícně koukal, že místo abych přibrala..jsem zhubla ;-) ;-) ;-)Ani nevíte jak to byl skvělý pocit..... (Y)Pondělí už nestíhám a tak začnu od zítřka....snad se mi ty dny nebudou plést ;-)Dnes už jsem si dala ráno po noční jogurt s vločkama...takže až zítra... :-@Všem držím palečky...mějte silnou vůli...je to dřina..to mi věřte |-) 8-| (tudledudle) ^o)Už se těším jak se přidám :-$ (hello)Jo jinak jsem zrovna v ty dny dělala čalamádu z 10 kg zeleniny a tak věřte, že jsem během dietky takové 3kg s chutí pokřoupala (pl) (pl) (pl)
JADOL 4. 3. 2009, 7:50
@plonkk Dobré ráno Soňi, zkušenosti už máte, tak víte do čeho jdete , šest kilo to je super, že (Y) (Y) (Y) (Y) Můžete mi písnout recept na tu Vaši čalamádu ? Dejte vědět, jak se Vám daří :-) :-) :-) :-) Mějte se fajn (hello) J.
plonkk 6. 3. 2009, 1:41
@JADOL Jani tu máte tu čalamádku..je z MMB od LenkyM.(lemulka) Tak ať chutná.... POTŘEBNÉ PŘÍSADY 2 1/2 kg bílého hlávkového zelí (čistá váha), 1 kg paprik, 1/2 kg cibule, 1/2 kg mrkve, 30 dkg cukru, 1/2 l octa, 1/2 l oleje, 1 Deko bez kuliček POSTUP PŘÍPRAVY Zelí nakrouháme na nudličky, papriky nakrájíme na proužky, cibuli na tenčí půlkolečka, mrkev nahrubo nastrouhat. Promíchat a přidat cukr, ocet, olej a Deko.....Pořádně promíchat a nechat odležet alespoň 3 hodiny, aby vznikl "lák"....Plníme do sklenic a zavíčkujeme. Nesterilujeme, ale je lépe ji sníst nejpozději do Vánoc, pak začíná zelenina ve sklenkách hnědnout....Jinak je opravdu výborná a pikantní (ne pálivá). :-p (hello) (Y) (Y) (Y)
JADOL 6. 3. 2009, 12:53
@plonkk Děkujíííí (Y) (Y) (Y) (hello) J.
yvonne_Silber 3. 3. 2009, 23:56
Díky bohu, že je dnešek zamnou! (H)
yvonne_Silber 2. 3. 2009, 22:53
No...ale jo, de to. :^)
JADOL 3. 3. 2009, 11:18
@yvonne_Silber Dobrý den Evi, tak co - jak to jde ?? J.
yvonne_Silber 3. 3. 2009, 12:25
@JADOL ále...musím si postěžovat (ale děkuju za optání!:o) ). Zelenina je krize (N) Teď sem asi tři hodiny přemýšlela, jestli mrkev nebo rajče (to dvoje ještě jakžtakž snesu). Nakonec vyhrála mrkev. Takhle samotný je to docela humus, ale zase dušený atd nejím. Ale já vydržím! Tak. Koneckonců žaludek si nestěžuje a zítra bude zase ovocíčko! (Nejlepší je stejně banánovej čtvrtek s mlíkem!) Co ostatní detoxikující?
JADOL 3. 3. 2009, 13:14
@yvonne_Silber Evi, já to mám obráceně - zeleninu můžu jakoukoliv, ale ovoce ;-) ;-) Vyknoušejte mraženou zel, jen trošku podusti a třeba vychladit, jestli nemusíte teplou ... je jich moooc druhů. A co paní Lucka, připojila se k Vám ?? Ostatní detoxik. nevím, sem tam mi někdo písne do vzkazů, ale jinak nevím jestli někdo drží a jaké mají výsledky. Mě to vyhovovalo,myslím 1-2x do roka se to dá zvládnout a tělo se pročistí :-) :-) :-) Písněte, jak se cítíte, budu ráda (hello) J.
yvonne_Silber 3. 3. 2009, 14:32
@JADOL Já závidím mé mamce, ta může všechno! Hlavně všelijaký mišmaše, mě je zle jen to vidím. Nejspíš budu dušenou nakonec muset zkusit, jinak pojdu hlady ;o) Myslím, že v mražáku máme cosi do polívky, tak to znárodním. O kolegyni nevím, třeba nám sem napíše jak se má. Já tuhle vaši dietku držela nazačátku roku a shodila jsem tak 4 kila a hlavně mě to motivovalo pokračovat. Pak jsem jedla zdravěji a víc si jídla vážila! Hlavně jsem se naučila nejíst proto, že je to v ledničce, že se to musí sněst, přece to nevyhodíme a pod. Jím to co mi chutná, je zdravější a hlavně o hodně míň. Při tomhle se scvrkne žaludek snad na čtvrtinu! :o) Zkoušela jsem i tu mléčnou, co tady někde je, ale po týdnu jsem ji ukončila - sice funguje, ale moc mi nevyhovovala, ani mi nebylo moc dobře - hlavně mně půlka tvarohu přišla potom naráz moc a vůbec se mi nedařila sníst, jako né proto, že by jí bylo zas tak moc, ale je to jako jest máslo - i když jsem si ji nějak ochutila. Tohle je furt lepší :o)
JADOL 3. 3. 2009, 16:21
@yvonne_Silber Já jsem tuhle dietu měla spíš na pročištění - taky jsem se divila co všechno šlo z těla ven :-o :-o Je potřeba hooodně pít - nejlépe vodu nebo čaje(neslazené) - zelený i ovocný třeba s citronem. Ted držím 90-denní a ta mi vyhovuje, kila jdou dolů a hlavně cenťáky- pas, boky, stehna ... Tak snad už konečně porazím tu svoji váhu a hlavně lásku k jídlu ;-) J.
yvonne_Silber 3. 3. 2009, 16:25
@JADOL Tak to vám držím palce! Láska k jídlu je příšerná! Navíc se snažím naučit péct...a nikdo už to nechce jest, ale já se neobětuju! Až shodím...(do současné váhy sem se totiž hezky doslova dožrala.) Jo pití, to mě naučila taky tahle dieta - člověk nemá potom hlad a hlavně konečně vypije snad i ty dva litry denně. Vodu moc nemusím, ale omezila sem - skoro úplně- minerálky a piju čajíčky, dokonce sem se naučila i zelenej, kterej sem předtím nesnášela. A voda s citronkem je taky mňam! Hodně se mi osvědčily Teekanee čistící a hubnoucí čaje - né že bych po nich shodila, ale nezprotivily se mi a dají se pít dlouhodobě. Ostatní tam chudáci ležijou a můžu je tak den maximálně a pak hodně dlouho ne.
JADOL 4. 3. 2009, 14:32
@yvonne_Silber Dobrý den Evi, tak co - jak je dnes ?? Dnes je velký výběr - ovoce i zelenina, tak se to dá myslím v pohodě :-) :-) :-) Zítra banány a mléko, to je taky v pohodičce :-) :-)
yvonne_Silber 28. 2. 2009, 23:33
Tak hurá si ještě užít poslední jídla, ať nám pak není týden líto, že skoro nix nesmíme. [A] (Já užírám müsli!)
Lucy123 28. 2. 2009, 23:16
Ahojky,přidávám se k tobě (Y) Od pondělka jí chci taky držet :-)
yvonne_Silber 28. 2. 2009, 16:24
Kdyby měl někdo zájem, od pondělí 2.3. najíždím tuhle dietku, můžeme to zkonzultovat. :-$
macnel 6. 12. 2008, 11:51
Už jsem si dietku uložila, ale nevím jak upravit tu ztelnou polévku. poradíte mi? Díky *-) *-)
JADOL 6. 12. 2008, 20:48
@macnel Dobrý den Ivčo, já jsem si ji dělala voda, zel. bujon, zelí nebo kapusta, mrkev, petržel, celer, cuketa, brokolice ( prostě všechnu zeleninu co máte ráda ) vařit do změknutí. Mějte se hezky (hello) J.
JADOL 6. 12. 2008, 20:52
@JADOL Můžete dát i rajčata, papriku, cibuli ... (klidně to co je v tukožroutské) jen ne tuk a brambory . J.
littlenail 1. 12. 2008, 6:48
Hodně to připomíná Tukožroutskou dietu, jen bez te polevky :-D, tak to zkusim. Daniela
Tenerezka 26. 11. 2008, 16:11
Dobrý den Jani, tak jsem si četla vaší dietku a stejně jako u mé vložené, se najdou i záporné komentáře, chtěla bych podotknout že většinou od stejných lidí :-D, každopádně jsem zastánce toho že týdenní půst ještě nikoho do nemocnice nedostal a jednou ročně by se určitě taková detoxikace měla udělat!!! Tak holky nebojte se...za týden o zdraví opravdu nejde (L)
JADOL 26. 11. 2008, 16:48
@Tenerezka TEREZKO, DÍKY ZA KOMENTÁŘ. JSEM STEJNÉHO NÁZORU, PROTO JSEM SEM DIETU VLOŽILA. JE NA KAŽDÉM, JESTLI JI VYZKOUŠÍ NEBO NE. JÁ SE SNAŽÍM JEDEN DEN V TÝDNU JÍST JEN ZELENINU A OVOCE A VYHOVUJE MI TO. VÁHA NEJDE NAHORU A CÍTÍM SE DOBŘE :-) :-) :-) MĚJTE SE FAJN (hello) j.
danima3 5. 11. 2008, 18:42
holky, ale odtučňovací by neměla být to samé jako detoxikační - ta odvádí z těla jen škodliviny - ten úbytek váhy může být, ale každopádně to není tuk,a le to, co je usazené ve střevech, já osobně mám vyzkoušenou dietu: dopoledne jíst jen ovoce a ovocné šťávy - nemíchat rúzně druhy, ale vždy mezi nimi nechat 20 min. pauzu, v poledne buď maso a zeleninu, nebo třeba rýži a zeleninu - hlavně nemíchat živoč. a rostl. bílkoviny, odpolko třeba toustík se zeleninou, a hlavně hodně pít .... musím říct, že jsem to kdysi ( ještě jako mladá a svobodná) vydržela měsíc a to, co ze mně šlo 8-| 8-| 8-| no teď už mi chybí vůle a čas ;-)
danima3 5. 11. 2008, 18:48
@danima3 ta dieta byla podle této knížky http://hudba-video-knihy.avizo.cz/fit-pro-zivot-1934260.html
JADOL 6. 11. 2008, 8:26
@danima3 SILVI, MOOOC VÁM DĚKUJI ZA KOMENTÁŘ (Y) (Y) (Y) TAKHLE PŘESNĚ JE TA DIETA MYŠLENÁ :-) :-) MĚJTE SE FAJN (hello) J.
marhulda 4. 11. 2008, 9:48
*-) Připomíná mi to velmi dietu s tukožroutskou polévkou, jen ta polévka mi tu chybí *-). Tu mám kdysi odzkoušenou, je to jediná dieta, která na mě kdy zabrala a jojo efekt se nedostavil. Těch cca 5 kg za týden taky souhlasí. A kafe bez cukru a bez mléka se také mohlo. Časem se kila zase nastřádala, jen ta vůle se znovu týden potrápit jaksi chybí *-). To píšu jen proto, že tu čtu ohlasy na to, že je to hazard se zdravím. Ale když by se k tomu přidala ta polévka plná vitamínů a minerálů, tak by to snad nemělo vadit. Mně to tedy neublížilo a snížil se mi cholesterol. A hlad taky nebyl, jen ta chuť (H). (hello)
vevercak78 5. 11. 2008, 18:30
@marhulda Dobrý večer Zdeni,já se k vám přidávám :-) Taky mi tato dieta hoooodně připomíná tukožroustkou dietu-jen tu fakt chybí ta polívka.Já sem při této dietě za ten týden zhubla 5 kg,ale já sem je zase přibrala :-( Ale je to už asi 10let zpátky,co jsem jí držela.Takže kdybych jí držela teď,tak si myslím kilečka nahoru nejdou,protože bych se teď hlídala a nepřejídala jako dříve.Jen už jsem se tenkrát té polívky přejedla,že teď nevím,jestli bych jí snědla :-( Jen co vím,tak při této dietě hlad rozhodně neměla,protože ta polívka mě pořádně zasytila :-) Verča (F)
marhulda 5. 11. 2008, 19:18
@vevercak78 Verčo, asi jsme na tom stejně, tenkrát jsem si polévku po pár týdnech uvařila znovu, ale už při pohledu na ten hrnec polévky 8-| jsem přestala mít hlad a nakonec ji zase vylila +o(. Asi si napíšu Ježíškovi o pevnou vůli ;-). (L)
vevercak78 6. 11. 2008, 13:48
@marhulda Zdeni,jak si teď na tu povívku vzpomenu tak mi je hrozně 8-| 8-| 8-| 8-| Asi bych jí už do pusy nedala :-D :-D :-D Já sem jí taky na podruhé už nemohla jíst. No teď se znažím taky hubnout a docela to jde :-) A to jen díky jedné mamči tady z MMB,která mě hodně nakopla (clamp) (clamp) Tady je její ID: Silvie J. (janeckula) ID 73679.Ta mě nakopla hodně :-) Od konce července mám dole 7kg a po obvodě 28cm :-$ :-$ Takže super :-) Ještě chci něco shodit,tak snad to půjde :-) A co Ježíškovi,už jste psala? :-D :-D :-D :-D (hello) (hello) (hello) (hello)
marhulda 6. 11. 2008, 15:07
@vevercak78 *-) Tak to tedy závidím. A janeckule taky - na tu klikám snad denně a sbírám chuť :^), ale zatím bezúspěšně (N). :-@ :-@ :-@. (hello)
vevercak78 6. 11. 2008, 16:24
@marhulda Tak to zkuste přes toho ježíška :-D :-D :-D :-D Držím vám mooooc pěstičky,ať ta chuť příjde co nejdřívě ^o) ^o) ^o) Včera jsem tady ještě našla jednu mamču,která mi vyrazila dech.Tady je její ID - Petra B. (petezuel) ID 5155. To jsme hleděli aj s přítelem a on myslel,že je to vtip.Letím si dát svačinku a (C).
JADOL 4. 11. 2008, 14:36
@marhulda Zdeni, máte pravdu je to hodně podobné ;-) ;-) (hello) J.
Boňule 3. 11. 2008, 8:43
měla bych dotaz - jak je to s pitím kávy při této dietě? Díky.
JADOL 3. 11. 2008, 9:08
@Boňule Věrko, pila jsem 2-3x za den černou kávu. Jinak jen vodu s citronem nebo neslazený ovocný čaj, alespoň 3 litry tekutin za den. J.
hallo 3. 11. 2008, 21:03
@JADOL Když pominu všechna zdravotní rizika kávy,tak mimo jiné odvodňuje....atd atd. Jen zeleninou a ovocem se nezbavíte škodlivin v těle,ale můžete taky v nemocnici potkat kapačky,v horším případě ve vaší ruce...... 8-| 8-| 8-| 8-|
JADOL 4. 11. 2008, 8:18
@hallo Mončo, díky za Váš komentář :-$ :-$ :-$ J.
Boňule 3. 11. 2008, 20:56
@JADOL tak díky za odpověď, možná zkusím!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie