(recept
si oblíbilo 390 návštěvníků)
Přírodní roštěná s rýží
Potřebné ingredience
4 roštěnky
3 velké cibule
sádlo
hl. mouka
sůl, pepř
hořčice
Postup přípravy
Roštěnky naklepeme, kraje pořádně nařízneme. Osolíme, opepříme a zaprášíme hl. moukou. Rozpálíme sádlo, zrpudka roštěnky opečeme z obou stran. Dáme stranou. Do výpeku dáme cibule nakrájené nahrubo. Opečeme lehce dohněda. Vrátíme maso. Přilijeme trochu horkého hovězího vývaru nebo horké vody a dusíme. Podléváme jen lehce, aby se udělala šťáva. Ke konci přidáme větší lžičku obyč. hořčice. Podáváme s rýží. Už nijak nezahušťujeme. Cibule a mouka na mase zahustí dost.
maso naklepeme a nařízneme
osolíme a opepříme
posypeme hl. moukou
posypeme moukou
Opečeme na sádle
do výpeku dáme cibuli a opečeme ji
vrátíme maso a podlijeme a dusíme
skoro hotovo....
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
HedvikaSibyla
(upraveno)
4. 2. 2012, 10:09
Oblíbené jídlo u nás. My mažeme hořčici na jednu stranu masa a do mouky dáme druhou. Děláme s bramborem a tatarkou. Každý, kdo to nezná, to považuje za divnou kombinaci, ale až ochutná, pochopí. Ten sosík s tatarkou a bramborem, to je božské
bubík4
(upraveno)
4. 2. 2012, 21:03
@HedvikaSibyla
to zní zajímavě, díky za tip
ANDREJSKA
(upraveno)
4. 2. 2012, 9:54
Dobrý den Janičko,dnes jsem vyzkoušelá Váš receptík a musím moc a moc poděkovat za mňam receptík majda je skvělááááá
bubík4
(upraveno)
4. 2. 2012, 9:56
@ANDREJSKA
Jsem ráda, že vám chutná a že se vám povedlo. Krásný víkend a nechte si chutnat
květinka77
(upraveno)
6. 11. 2011, 14:12
Mně se srazila ta hořčice v tom
bubík4
(upraveno)
6. 11. 2011, 17:35
@květinka77
Tak to mě mrzí, to se mi v životě nestalo
Klára 30
(upraveno)
31. 10. 2011, 23:33
Perfektní perfektní perfektní Dělala jsem často, ale tento recept nemá chybu, maso zaprášit moukou a víc nezahušťovat a ta hořčice no prostě úžasný Můj muž má extra mlsný jazyk a nešetřil chválou. Jen jsem dělala v troubě, všeobecně mám pocit, že omáčky jsou v troubě lepší. Mockrát děkuji a vřele doporučuji Klára
bubík4
(upraveno)
1. 11. 2011, 13:28
@Klára 30
Klárko, já děkuju za tak úžasný komentář a jsem moc ráda, že jste si s manželem pochutnali!!! Mějte se krásně!!!
atevit
(upraveno)
11. 7. 2011, 15:56
Moc děkuji zarecept. Vařila jsem v soboru a moooc dobrý. Jako od maminky. A hlavně pro mě jednoduchý. Vařila jsem k tomu podle Vás i polévku se zeleninou a krupičkou a paráda!!!!!!!!!
bubík4
(upraveno)
21. 10. 2012, 19:04
@atevit
Ivet, omlouvám se, že reaguji tak pozdě, jsem ráda, že vám chutnalo a díky za vyzkoušení!!
Simona07
(upraveno)
8. 7. 2011, 12:48
super receptík, moc děkuji, byla to mňamka. Síma
bubík4
(upraveno)
21. 10. 2012, 19:05
@Simona07
Símo, já díky za vyzkoušení a za pochvalu
lidare
(upraveno)
5. 7. 2011, 20:53
takovou roštěnku dělávala moje tchýně-babička u které to chutnalo nejlíp,nikdy jsem to neměla tak dobré jako ona
bubík4
(upraveno)
5. 7. 2011, 21:29
@lidare
Já mám taky pár takových vzpomínek na určitá jídla
lucindaa
(upraveno)
5. 7. 2011, 12:40
Děkuji za recept na vynikající mňamku, dnes jsem dělala roštěnou k obědu a je opravdu luxusní.
bubík4
(upraveno)
5. 7. 2011, 20:10
@lucindaa
Lucí, tak to moc děkuju za takovou pochvalu, jsem ráda, že jste si pochutnali
pavka5555
(upraveno)
10. 6. 2011, 13:14
Jani dělala jsem opět jako už hodně receptů podle vás a bylo to vynikající jste skvělá kuchařka
bubík4
(upraveno)
10. 6. 2011, 20:45
@pavka5555
Pavli děkuju za taková slova chvály, jsem moc ráda, že vám chutnalo
deniska1978
(upraveno)
31. 5. 2011, 13:55
jednoduchy a vyborny receptik, moc diky
bubík4
(upraveno)
31. 5. 2011, 19:21
@deniska1978
Není vůbec za co, jsem ráda, že chutnal
Fuell
(upraveno)
9. 4. 2011, 12:29
Právě jsem dovařila, vypadá to krásně, a už se těším, až se do toho pustíme Díky za skvělý a rychlý recept
bubík4
(upraveno)
31. 5. 2011, 19:21
@Fuell
Není za co
Verisek25
(upraveno)
28. 1. 2011, 20:16
Výýýbornéééé
bubík4
(upraveno)
2. 2. 2011, 17:17
@Verisek25
děkuji vám moc
jarstrouf
(upraveno)
12. 11. 2010, 14:43
Jani vařila jsem z vepřové pečeně a bylo to moc dobré. Hezký víkend. Žaneta
bubík4
(upraveno)
31. 5. 2011, 19:22
@jarstrouf
to jsem ráda
jarstrouf
(upraveno)
5. 11. 2010, 15:01
Jani, dnes jsem vyzkoušela z vepřového masa a roštěná je výborná. Děkuji za jednoduchý a moc dobrý receptík. Krásný víkend Žaneta
bubík4
(upraveno)
5. 11. 2010, 16:44
@jarstrouf
Vařila jste z vepřové kýty?? Není za co, mějte se hezky
pielka
(upraveno)
3. 11. 2010, 19:32
nikdy jsem hovězí nedělala, chtěla bych to zkusit,ale mám strach že bude maso tuhé....jak poznat že už je hotové tak akorát...?jak dlouho se většinou dělá?
bubík4
(upraveno)
3. 11. 2010, 19:35
@pielka
Záleží na mase...... někdy je to dřív, někdy dýl.....taky záleží, jak si člověk pohraje se základem..... a co z masa chcete vařit......těžko takhle radit..... jinak to bude u hov. předního vařeného....jinak u roštěnky, jinak u zadního pečeného atd atd
horama
(upraveno)
28. 5. 2010, 16:06
Můžu mít otázku? Jak dlouho tak necháváte to maso podusit? Díky moc, Martina.
bubík4
(upraveno)
28. 5. 2010, 22:38
@horama
záleží na mase.....až je to měkké...někdy je to za hodinku někdy dřív ....Mějte se hezky Jana
iruse
(upraveno)
9. 5. 2010, 12:43
Dobrý den Jani, dnes jsem udělala o k obídku a hned vám píšu ,že je to výborné,mňam mňam děkuji za receptík,ukládám k oblíbeným:o))) Hezkou neděli
bubík4
(upraveno)
22. 5. 2010, 20:50
@iruse
Irčo, děkuju za vyzkoušení a pochvalu receptu. Mějte se moc hezky
LucKrejcova
(upraveno)
21. 2. 2010, 12:18
jednoduché a naprosto úžasné
bubík4
(upraveno)
21. 2. 2010, 19:06
@LucKrejcova
moc děkuju
Lucihromádka
(upraveno)
20. 1. 2010, 13:20
výborné výborné výborné
bubík4
(upraveno)
20. 1. 2010, 22:34
@Lucihromádka
děkuji, jsem ráda, že chutnalo
jurasek06
(upraveno)
2. 1. 2010, 13:02
Dneska jsme měli k obídku Výborný recept Děkujeme