Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Polévka z červené řepy

0.0
Polévka z červené řepy

Potřebné ingredience

-červená řepa
-zeleninový bujón
-smetana, případně mléko, zakys. smetana
-brambory
-zásmažka (cibule,mouka,máslo)

Postup přípravy

řepu očistíme nahrubo nastrouháme a dáme na trošku oleje či másla podusit, dusíme do měka, pak podlijeme vodou a přidáme bujón a brambory, dál vaříme až jsou brambory měkké, přidáme zásmažku (jíšku), dolijeme mlékem a povaříme ještě asi 10 minut. Po vypnutí přidáme ještě zakysanku, případně přidáme na dochucení malinko octu či citronu.
Polévka má krásně růžovou barvu a chutná přímo znamenitě.

Foto doložím - - Dobrou chuť !!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vera N 24. 1. 2014, 14:28
(Y) (Y) (Y)
Dagča 16. 4. 2010, 11:18
(pl) (pl) zkoušela jsem. Polévka je vskutku výborná. Moc jsme si pochutnali a doporučujeme. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Děkuji za príma recept. Budu vařit častěji. Dagma

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie