(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Polévka z červené řepy
Potřebné ingredience
Kořenová zelenina - petžel, mrkev, celer, koření na svíčkovou, velká kapusta, červená řepa, křen na dochucení
Postup přípravy
Z kořenové zeleniny a koření uvaříme vývar, přecedíme do hrnce a vložíme kapustu s červenou oloupanou řepou, vaříme do změknutí, rozmixujeme ponorným mixerem, dochutíme pouze solí, polévku zahustí kapusta.
potřebné suroviny
uvaříme zeleninový vývar spolu s kořením
zcedíme vývar, dále vaříme řepu a kapustu
rozmixujeme
polévka je zahuštěná kapustou, pouze dochutíme solí a podáváme s nastrouhaným křenem.
Přeji Vám všem dobrou chuť! Stojí za ochutnání !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pami
(upraveno)
28. 5. 2013, 17:35
Takový boršč bez masa.
Anna-koala
(upraveno)
28. 5. 2013, 16:21
jana + 2
(upraveno)
24. 5. 2013, 23:08
.
Jankovice
(upraveno)
24. 5. 2013, 21:24
více receptů na mém blogu http://jankovice.blogspot.cz/search/label/recepty Všem přeji dobrou chuť