(recept
si oblíbilo 156 návštěvníků)
Rizoto z trouby-lepší jsem nejedla,jednoduché a šťavnaté
Potřebné ingredience
1 hrnek rýže,2 hrnky vody, 1cibule,olej,2 zelené papriky,3 rajčata,půl sáčku mražené zeleniny mrkev s kukuřicí,konzerva vepřové maso ve vlastní štˇávě 400g,vegeta
Postup přípravy
Cibulku zpěníme,přisypeme rýži a orestujeme,zalijeme 2 hrnky vody.Přidáme zeleninu,maso,okořeníme vegetou.Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180°.Pečeme 1 hodinu.
Můžeme posypat sýrem.
Je to moc dobré,rýži nemusím,ale toto rizoto nemá chybu.
Vyzkoušejte!!!
Můžeme posypat sýrem.
Je to moc dobré,rýži nemusím,ale toto rizoto nemá chybu.
Vyzkoušejte!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
5. 1. 2016, 21:35
musím zkusit v remosce
Bberi
(upraveno)
16. 8. 2016, 10:38
@lidare
marcelau
(upraveno)
29. 1. 2014, 17:54
bez masa je také super , já navíc dala houby dobrota
jajulik
(upraveno)
19. 6. 2012, 20:40
Malčena
(upraveno)
23. 5. 2012, 13:21
Dobrý den, tak jsem taky zkusila a musím říct, že LUXUS. Dala jsem ho do trouby na 200st., po 20min. jsem musela odejít, tak jsem to vypla a dodělalo se to samo. Mám elektrickou troubu, takže po návratu bylo i akorát teplé. Žádné nádobí a i manžel chválil. Tkaže fakt zkuste.
Bberi
(upraveno)
8. 6. 2012, 14:48
@Malčena
Děkuji
VeryTýna
(upraveno)
9. 5. 2012, 11:07
Dělám ho už léta a je opravdu lepší než klasika
MatouskovaLidka
(upraveno)
3. 4. 2012, 13:54
Výborné Moc děkuji za super receptík Lidka
Bberi
(upraveno)
9. 5. 2012, 9:19
@MatouskovaLidka
Děkuji všem za kladné komentáře, jsem ráda,že vám chutná.
Grace*
(upraveno)
13. 8. 2011, 12:20
Už dlouho dělám čočku na zelenině dle Vašeho receptu, dneska jsem vyzkoušela i rizoto a taky výborné, děkuji.
Paraska
(upraveno)
3. 2. 2011, 13:37
Výborný recept Dělala jsem již několikrát. Je to jednoduché a opravdu chutné Patří mezi oblíbené jídlo celé rodinky Děkuji za super recept
Bberi
(upraveno)
2. 4. 2011, 15:14
@Paraska
Jsem ráda,že Vám chutná.
Kateřina P.
(upraveno)
23. 4. 2009, 12:11
zrovna jsem dojedla vaše rizoto a pěkně jsem se přecpala je to vážně mňamka- dělala jsem na sporáku - za dvacet minut hotovo... dala jsem domácí zavařené vepřové, domácí lečo a mraž. zeleninu - mrkev, kukuřice, hrášek.... mě by kombinace rajčata a mrkev nenapadla - ale super, fakt jsem si pochutnala ..díky za super recept
Bberi
(upraveno)
26. 4. 2009, 15:34
@Kateřina P.
Díky, jsem ráda,že Vám chutnalo.
Hanka V.
(upraveno)
17. 2. 2009, 9:33
Leni dnes jsem zkoušela Váš recept Musím říct, že výsledek mě úplně nadchl Všichni doma mlaskali a olizovali se Dělala jsem to v ohnivzdorce, takže jsem neměla krom misky žádné špinavé nádobí, je to prostě super Ani chuťově se rizotu nedá vůbec nic vytknout Oproti receptu jsem měla rizoto v troubě jen 45 minut, asi záleží na rýži Díky za opravdu bezva recept H.
Bberi
(upraveno)
18. 2. 2009, 22:17
@Hanka V.
Jsem ráda,že rizoto chutnalo.Asi záleží na druhu rýže,já používám tu z tesca...
žabada
(upraveno)
28. 9. 2008, 11:37
to vypadá skvěle
kalimera
(upraveno)
25. 9. 2008, 10:20
To vypadá skvělě . Dělám něco podobného taky s masíčkem z konzervy a rizoto je krásně šťavnaté a nemá chybu . http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=16770&user=82083 .V troubě jsem zatím nezkoušela
Biši
(upraveno)
25. 9. 2008, 10:12
Vyzerá to super, ale si myslím, že rizoto s mrazenou udusenou zeleninou sa nemusí hodinu piect v rúre. Veď za 20 - 30 minút aj v tej rúre to musí byt hotové.
voňásek
(upraveno)
24. 9. 2008, 12:53
Jen se chci zeptat - je nutné to péct v troubě hodinu? Nestačilo by na sporáku, když rýži stačí 20 minut a je hotová? Jen mě zajímá, jestli je v tom ve výsledku rozdíl.
Bberi
(upraveno)
28. 9. 2008, 11:34
@voňásek
Já dělala vždy v troubě,takže nevím.Ale proč ne na sporáku?
voňásek
(upraveno)
24. 9. 2008, 14:56
@voňásek
Tak si sama odpovídám , kdo nechce čekat hodinu, nemusí, dělala jsem k obědu, na sporáku 20 minut a skvěle se to udělalo, moc nám to chutnalo. Bezva recept, rychlovka za pár korun. Tak se ještě ptám - nemáte někdo tip na opravdu dobrou a kvalitní vepřovou konzervu? Teď jsem použila Hamé, ale určitě jsou lepší. Díky.
Bberi
(upraveno)
28. 9. 2008, 11:34
@voňásek
Na konzervě musí být napsáno "vepřové maso ve vlastní šťávě".Když je tam napsané jen "Vepřové" není to tak kvalitní,nemusí tam být takový podíl masa.
Evelinaa
(upraveno)
25. 8. 2008, 12:16
Je opravdu skvělé Rýži nemám ráda, ale zkusila jsem to, opravdu mi to chutnalo. Perfektní.
Bberi
(upraveno)
26. 8. 2008, 14:13
@Evelinaa
To mě těší
hajcena
(upraveno)
22. 8. 2008, 10:49
Dělám podobně, akorát v mikrovlnce. Stačí mít jen varnou mísu s poklopem, jinak je postup stejný. Dělám tam i rýži samostatně jako přílohu - většinou tak na 25 minut, při výkonu cca 600W. Ale když není ani po té době hotová, tak přidám ještě trochu vody a dám ješta na chvilku.
Bberi
(upraveno)
23. 8. 2008, 9:01
@hajcena
Díky za tip
Luníček
(upraveno)
22. 8. 2008, 10:21
jdu nato. už mám hlad. rýži máme moccc rádi. díky za tip.
siska18
(upraveno)
17. 7. 2008, 13:52
dnes bylo k obědu, na večeři už nezůstalo, i když jsem to dělala z větší dávky
Bberi
(upraveno)
9. 8. 2008, 20:50
@siska18
Jsem ráda,že chutnalo
VeverkaVanda
(upraveno)
17. 6. 2008, 14:01
Fantastické jídlo rýži ani maso z konzervy zrovna nezbožňuji, ale toto jídlo si vždy ráda udělám. Navíc je toho neuvěřitelně hodně a vydrží nám to doma minimálně na dva dny takže máme od vaření klid a ani to neumaže moc nádobí no prostě naprosto ideální kombinace
Bberi
(upraveno)
17. 6. 2008, 18:26
@VeverkaVanda
Děkuji
sharon
(upraveno)
19. 3. 2008, 19:34
Včera k večeři jsem zkusila Vaše rizeto.Dělala jsem ho tedy z dvojnásobné dávky,ale měla jste pravdu lepší jsem opravdu nejedla I naše dcera která se v jídle většinou jen šťourá si přidala.
Bberi
(upraveno)
23. 3. 2008, 21:43
@sharon
Těší mě,že vám všem chutnalo.