(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++
Potřebné ingredience
bůčkový plát, sůl, plnotučná hořčice, anglická slaninina, mleté maso asi 1/2 kg, okurky 5 ks, vajíčka vařené 4 ks, koření do mletého masa, párek, sýr,dá se přidat rostlá paprika hrášek ale to jsem neměla.
Postup přípravy
Vepřový bůček naklepeme nebo koupíme už hotový naklepaný.Jemně osolíme,pocákáme plnotučnou hořčicí a rozetřeme naskládáme anglickou slaninu.Připravíme si mleté maso :které jsme osolili,opepřili,2 vetší stroužky česneku( nalisovat ),majoránka,1 vejce syrové,mletý kmín.Promícháme a dáme na plát masa.Ozdobíme rozkrojenou okurkou,sýrem, rozkrojeným vařeným vejcem, zase okurka,rozpůlený párek a nebo kdo co má rád.Zamotáme a na každý konec dáme slaninu nebo salám aby nevytekla nápln převážeme nití .Dáme na plech a trochu podlijeme s každé strany trochou vody , podléváme a poléváme maso aby nebylo suché.Pečeme asi 2 hodiny na 200 °C. Pokud by začla z vrchu hodně červenat zakrijeme alobalem.Po upečení necháme vychladnout a sundáme nit,nakrájíme na plátky ,plátků je asi 20 kusů 1 cm šikokých.PŘÍLOHA : BRAMBORY,BRAMBOROVÁ KAŠE,TATARSKÁ OMÁČKA .
KOUPENÝ BŮČEK CENA 100 KČ
ROZLOŽENÝ NAKLEPANÝ OSOLENÝ PLAT MASA.
POCÁKÁNÝ HOŘČICÍ
HOŘČICE ROZETŘENÁ
NASKLÁDANÁ SLANINA
MLETÉ MASO STEJNÁ PŘÍPRAVA JAK NA SEKANOU BEZ ROHLÍKŮ.
VEJCE , OKURKA,SÝR
VEJCE,OKURKA,SÝR,SALÁM.
ZAMOTANÁ ROLÁDA
PŘEVÁZANÁ NITÍ.
NA PLECHU PODLITÁ TROCHOU VODY.
PO UPEČENÍ
rozkrojená roláda
roláda č 2
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ONdráčci
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:14
Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@ONdráčci
P.A.V.L.A
(upraveno)
4. 1. 2014, 18:46
Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@P.A.V.L.A
KABELKAK
(upraveno)
4. 1. 2014, 18:33
Prosím kolik toho bůčku mám koupit ? Děkuji za odpověď.
Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@KABELKAK
stačí jeden plát
Radunci
(upraveno)
23. 9. 2013, 16:26
Zdeni , zkusila jsem o víkendu a všichni se olizovali!!! Byla úplně stejná jako na obrázku! Barvička do zlatova. Díky za inspiraci. Radka
Anturka
(upraveno)
23. 9. 2013, 19:53
@Radunci
Raduš,to jsem ráda že jste si pochutnali
šamotka
(upraveno)
7. 11. 2012, 22:43
HedvikaSibyla
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:23
Vypadá luxusně, až se sliny sbíhají. Ty bůčkové pláty jsem ještě nikde neviděla. Možná je to tím, že u nás nakupuje manžel Určitě ji zkusím taky
Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:27
@HedvikaSibyla
Leni,moc děkuji a určitě zkus
sima73
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:11
Zdeni, tak ta vypadá úžesně Tak, ingredience nakoupeny a zítra dělám roládku (poprvé) no to jsem zvědavá na výsledek .
Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:26
@sima73
Simonko,tak at se povede a dej vědět jak vám chutnala.Taky tu mám plát masa + mleté maso taky ji udělám asi na neděli
bakyka
(upraveno)
16. 5. 2011, 18:50
ta roláda musí nebezpečně žravá a určitě je skvělá i za studena bezva tip na studenou mísu díky
Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:24
@bakyka
je žravá da se jst i za studena
černa hora
(upraveno)
16. 5. 2011, 17:11
Zdeničko,roládku máte V Ý S T A V N Í !!!!
Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:23
@černa hora
moc děkuji
logi
(upraveno)
15. 5. 2011, 10:14
Tak jdu taky na to uvidíme co s toho vyleze
Anturka
(upraveno)
15. 5. 2011, 10:32
@logi
tak at se povede a chutná
ME-JA
(upraveno)
3. 5. 2010, 9:29
moc se Vám povedla
Anturka
(upraveno)
3. 5. 2010, 14:39
@ME-JA
Maru,moc děkuji za komentík.
holemka
(upraveno)
23. 4. 2010, 10:55
dnes máme k obědu bůčkovou roládu podle Tvého receptu díky za recept
Anturka
(upraveno)
23. 4. 2010, 12:38
@holemka
Hani ,nemáš zač hlavně at chutná.
holemka
(upraveno)
23. 4. 2010, 17:00
@Anturka
je výborná
Anturka
(upraveno)
23. 4. 2010, 19:16
@holemka
HANI ,MOC DÍKY ZA KOMENTÍK,JSEM RÁDA ŽE VÁM CHUTNALA.
Vaculenka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:06
Tak to vypadá super a musí to i tak chutnat můžu se zeptat kde jste koupila ten bůčkový plát?Já to ještě nikde neviděla a z klasického bůčku to takto hezky teda neudělám nikdy ..děkuji moc..jste šikulka
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:11
@Vaculenka
Dáši, děkuji za komentář je vinikající.
Vaculenka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:08
@Vaculenka
už vidím..omlouvám se..nepřečetla jsem si všechny komentíky
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:09
@Vaculenka
Nemáš se za co omlouvat.
trala
(upraveno)
10. 4. 2010, 14:09
Moc se Vám povedla, vypadá úžasně a perfektní postup
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 14:10
@trala
Marcelko, moc děkuji za komentář.
maci07
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:42
super
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:52
@maci07
Teto díky za komentík.
1371963
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:14
Tak to vypadá velice jedle!!! U nás vždy po zabijačce bůček zůstane v mrazáku nejdéle,protože ho nikdo nechce,ale takto upravený by se snědl určitě!! Díky za inspiraci
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:19
@1371963
Jani, moc ti děkuji za pěkný komentář.
Pipotka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:01
Super !
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:26
@Pipotka
Jiřko, moc díky za komentík.
jjjop
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:57
Vypadá to fakt nádherně. Hned bych si dala. Inspirovala jste mě, určitě v blízké době taky zkusím vytvořit.
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:25
@jjjop
Jani, moc díky za komentář.Určitě zkuste je fakt moc dobrá.
holemka
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:56
Vypadá nádherně a určitě bude i chuťově . Vzhledově super. Nezkoušela jsem do ní dávat mleté maso. Vyzkouším. Díky za tip.
Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:24
@holemka
Hani ,díky moc za komentář .CHutově je moc dobrá.
janulka44
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:45
Úžasné