(recept
si oblíbilo 464 návštěvníků)
Tatrankové pracny-lepší jsem nejedla!!!
Potřebné ingredience
3 oříškové tatranky, 1 velká hrst kokosu, 1 hrst mletých vlašských oříšků, 1 lžíce kakaa, 250g hladké mouky, 100g moučkového cukru, 250g másla, 1 vejce, moučkový cukr na obalení
Postup přípravy
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli v chladu odpočinout. Plníme do formiček, upečeme a horké obalujeme v moučkovém cukru. Jsou opravdu vinikající a jsou hned měkké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andulka12
(upraveno)
21. 10. 2013, 9:11
Sú úžasné, recept už niekoľkokrát posunutý ďalej...
Dana Čiperová
(upraveno)
10. 11. 2013, 9:48
@andulka12
Děkuji moc Anka
drobeček1
(upraveno)
21. 10. 2013, 8:28
Zdravím, chtěla bych se zepat, ráda bych zkusila Váš receptík. Mám horkovzdušnou troubu, při jaké teplotě to mám péct. Moc děkuji Andrea
JanaHovor
(upraveno)
16. 12. 2012, 12:58
Včera jsem napekla a jsou úžasné dala jsem Heru a i tak šly krásně vyklápět všem doporučuju kudy chodím moc děkuju za super receptík
Dana Čiperová
(upraveno)
16. 12. 2012, 13:20
@JanaHovor
Tak to mě moc moc těší A děkovat opravdu nemusíte, jsem moc ráda, když mohu pomoci . Přeji Vám i Vaší rodině krásné prožití svátků
mates29
(upraveno)
13. 12. 2012, 15:26
letos zkusím. vymazáváte formičky?
Dana Čiperová
(upraveno)
15. 12. 2012, 9:08
@mates29
Dobrý den, formičky nevymazávám a neměla jsem nikdy problém je vyklepnout. Přeji krásné pečení
zuzu
(upraveno)
11. 12. 2012, 6:25
jsem naprosto nadšená!! Pracny jsou vynikající, mám funglnové,levné formičky za pár kaček z kauflandu, nevymazávala jsem a stejně jdou vyklápět vysloveně bez jakékoli námahy Chu´tově perfektní
Dana Čiperová
(upraveno)
15. 12. 2012, 9:13
@zuzu
To mě moc moc těší že Vám chutnají a že jste z nich nadšená Přeji Vám krásné svátky
Atuna
(upraveno)
2. 12. 2012, 17:39
Dana Čiperová
(upraveno)
2. 12. 2012, 19:32
@Atuna
Děkuji a přeji krásné svátky
kpavlinka
(upraveno)
1. 12. 2012, 15:09
Dneska jsem delala...jsou supeeer krasne sly vyklopit, jsou krehoucke dekujem, ze jste se podelila o receptik krasnej predvanocni cas
Dana Čiperová
(upraveno)
2. 12. 2012, 13:59
@kpavlinka
Moc děkuji za pochvalu Jsem ráda, že Vám chutnají . I já Vám přeji krásné svátky
Vrzalka
(upraveno)
29. 11. 2012, 18:09
Moc děkuji za receptík, nikdy mi nešly pracny vyklopit, ale toto se vyklopilo jedna báseň A ta chuť!!!! Doporučujii
Dana Čiperová
(upraveno)
1. 12. 2012, 8:04
@Vrzalka
Nemusíte vůbec děkovat jsem ráda, že Vám chutnají . Přeji krásné svátky
brčule123
(upraveno)
16. 11. 2012, 16:31
Letos vyzkoušíme
Mirisek21
(upraveno)
16. 11. 2012, 16:28
tak letos vyzkouším
bravja
(upraveno)
19. 12. 2011, 23:08
Vynikající!!! A jak šly vyklopit! Už u nich zůstanu. Díky.
Dana Čiperová
(upraveno)
22. 12. 2011, 8:44
@bravja
Děkuji moc za pochvalu Přeji Vám krásné Vánoce a šťastný Nový Rok
Domimik
(upraveno)
18. 12. 2011, 19:52
chci vás všechny poprosit... jakou má mít těsto konzistenci,právě jsem ho udělala a nechávám odležet, je takové lepivé, tak nevím jak budu plnit formičky a pak jak dlouho a na kolik stupňů se pečou, už se na ně taky těšíme. díky moc
ondrejek
(upraveno)
17. 12. 2011, 21:50
Dano dobrý večer,vaše pracny jsou nej nej nej..vývorné,krásně se vyklopily,vynikající na chuť,děkuji za supr receptík .Pěkné vánoce .Katka.
Dana Čiperová
(upraveno)
18. 12. 2011, 20:16
@ondrejek
Děkuji moc Kačenko Jsem ráda, že Vám až tak chutnají . Přeji Vám také krásné Vánoce a spoustu dárečků od srdíčka
dalamanek
(upraveno)
15. 12. 2011, 9:16
Dobrý den Dano, děkuji za super recept, mňam, mňam a hlavně jdou krásně vyklopit z formiček i bez vymazávání. Krásné Vánoce Iva
Dana Čiperová
(upraveno)
17. 12. 2011, 7:59
@dalamanek
Děkuji moc Ivanko Také Vám přeji krásné Vánoce
Coxa
(upraveno)
12. 12. 2011, 12:46
Dobrý den, chystám se zkusit pracny, jen váhám - oříšky jsou myšlené lískové?
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2011, 16:12
@Coxa
Dobrý den Lucinko, já dávám vlašské. Přeji krásné pečení
Coxa
(upraveno)
14. 12. 2011, 17:48
@Dana Čiperová
Právě jsem upekla, než jsem přečetla odpověď , už jsem měla těsto z lískových a mňamka! Už se těším, jaké budou až se rozleží, to bude teprve ta pravá dokonalost! Jen jsem je místo obalování pocukrovala. Děkuji za super recept a přeji krásné vánoce!
Dana Čiperová
(upraveno)
14. 12. 2011, 19:24
@Coxa
Jsem ráda, že Vám chutnají Přeji Vám také krásné Vánoce
bleška 55
(upraveno)
12. 12. 2011, 9:33
Také jsem včera dělala a opravdu je to moc dobrý recept. Formičky jsem nevymazávala a krásně to šlo vyklopit. Dělala jsem z dvojité dávky a z poloviny těsta jsem dávala do formiček ořechů a budu je slepovat krémem. Jsou fakt moc dobré. Díky Jana
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2011, 16:11
@bleška 55
Děkuji Jani a nemáte zač. Jsem ráda, že jsem mohla pomoci Přeji Vám krásné Vánoce
OBASPORT
(upraveno)
12. 12. 2011, 22:09
Dobrý den, dnes jsme dělali a jsou výborné Moc děkuji za receptík Adéla
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2011, 16:09
@OBASPORT
Děkuji za pochvalu Jsem velice ráda, že vám chutnají
svecinka
(upraveno)
9. 12. 2011, 14:12
Dobrý den, jak je skladujete ? v papírové krabici v chladu nebo v lednici či jinak? děkuji
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2011, 16:08
@svecinka
Dobrý den Jani Mám je zabalené v papírové krabici v ložnici kde netopíme. Přeji krásné svátky
sharien
(upraveno)
9. 12. 2011, 11:54
Hera byt urcite muze, pecu s ni bezne, maslo davam do kremu. Z formicek skacou opravdu samy, akorat na nas jsou teda siiiiilene sladke i bez obaleni v cukru, priste vyrazne zredukuju cukr. Pro patlani s detma idealni recept
ivča45
(upraveno)
8. 12. 2011, 12:14
...chtěla bych se zeptat....musí se dát opravdu máslo?....nemohla by být hera?....děkuji
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2011, 16:04
@ivča45
Dobrý den Ivanko Nahradit to Herou samozřejmě jde, ale nemám zkušenosti, jestli půjdou potom tak lehce vyklopit Ale máslo je máslo a jsou lepší Ale záleží na vás. Přeji krásné pečení