Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bezlepkový tuňákový salát s rýžovými nudlemi, vajíčkem a špenátem

0.0
Bezlepkový tuňákový salát s rýžovými nudlemi, vajíčkem a špenátem

Potřebné ingredience

250 g rýžové nudle, 2 vajíčka, 6 kostiček mraženého špenátu, 80 g tuňák v oleji konzerva

Postup přípravy

Rýžové nudle uvařím za 3 minuty ve slané vodě, 2 vajíčka uvařím natvrdo a rozkrájím na nudličky, rozmrazím 6 kostek špenátu, tuňáka rozkrájím na kostičky. Přidám sůl a pepř a vše najednou promíchám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie