SRNČÍ MASO ALÁ SVÍČKOVÁ
Potřebné ingredience
SRNČÍ MASO, CIBULE, MRKEV, PETRŽEL, CELER, SMETANA, TUK, ŠÍPKOVÁ ZAVAŘENINA, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ. KOŘENÍ - PEPŘ CELÝ, JALOVEC CELÝ, NOVÉ KOŘENÍ CELÉ, BOBKOVÝ LIST, TYMIÁN, SŮL. NA OZDOBENÍ - ŠLEHAČKA A BRUSINKOVÝ KOMPOT.
Postup přípravy
MINIMÁLNĚ PŘES NOC, MAXIMÁLNĚ DVA DNY, NECHÁM SRNČÍ MASO NALOŽENÉ A TO VE SMĚSI - VODA, OCET, CELÝ PEPŘ, NOVÉ KOŘENÍ, JALOVEC A BOBKOVÝ LIST.
OSMAHNU CIBULKU DOZLATOVA
ZELENINU SI NASTROUHÁM NA JEMNÉM STRUHADLE - MRKEV, PETRŽEL A CELER
NA CIBULKU JSEM PŘIDALA MASO, ZPRUDKA ORESTOVALA, PŘIDALA ZELENINU, KOŘENÍ A SŮL. PODLÍT. PAK DUSÍM CCA 15 - 20 MINUT, BUĎ NA SPORÁKU, NEBO V TROUBĚ.
NA ZÁVĚR PŘIDÁM ŠÍPKOVOU ZAVAŘENINU A SMETANU, POKUD JE OMÁČKA HODNĚ ŘÍDKÁ, ZAHUSTIT.
DOBROU CHUŤ :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé