(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Bramborák z dýně Hokkaido
Potřebné ingredience
dýně , 2 vejce, hl. mouka špaldová, sůl, majoránka, česnek,
Postup přípravy
Z dýně vyndáme jadérka. Pak dýni i se šlupkou nastrouháme a přidáme všechny ingredience. Opékáme z obou stran dozlatova. Dýni neloupeme!!! Tato dýně chutná jako brambory.
Vše smícháme dohronmady
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
karma75
(upraveno)
22. 10. 2016, 19:59
Musí to být moc dobré , dýně se letos na podzim objevila v mojí kuchyni a už tam zůstane. Jen mi poraďte, jak nastrouháte i se slupkou? Mně dělá problém jí jen naporcovat, než jí upeču. A nerada bych přišla o robota, ta kůra je velmi tvrdá
kopretina123
(upraveno)
25. 10. 2016, 21:53
@karma75
Strouhala jsem na struhadle s většími oky a bez problému.Šlo to dobře. A slupka tepelným zpracováním změkne.
SarinkaSt
(upraveno)
22. 10. 2016, 17:03
Vypadá dobře
Simetka
(upraveno)
22. 10. 2016, 16:34
Musí se použít zrovna špaldová mouka? U nás je docela problém sehnat, mohla by se klasická a popř. jaká? Mám hrozně moc dýně a ráda bych zkusila něco nového.
kopretina123
(upraveno)
25. 10. 2016, 21:50
@Simetka
Použila jsem úplně obyčejnou hladkou mouku a ničemu to nevadilo.
Nadys
(upraveno)
11. 10. 2016, 18:31
mischula
(upraveno)
9. 4. 2010, 13:48
vyzkoušela jsem, luxusní záležitost!! chutnají mi snad ještě víc než z brambor, neb jsou křehčí, jemnější.. děkuji tip!!!