Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Zapečené kotlety s bramborem a šlehačkou.

0.0
Zapečené kotlety s bramborem a šlehačkou.

Potřebné ingredience

Kotlety, brambory, šlehačka, sůl a pepř.

Postup přípravy

Kotlety nasolím a naklepu. Pokud nepočítám s malou s obídkem, tak i opepřím. Nakrájím brambory na kousky, nebo kolečka. Do pekáčku vložím vrstvu brambor, osolím, na ně položím kotletky a na ně další vrstvu brambor. Zase osolím a zaleju šlehajdou. Dám zapéct, tak 1/2 hod. nechám pekáč zakrytý a teprve potom dopeču, dokud se šlehačka nevyvaří a maso není hotové. Kdo chce, může přidat nahoru tvrdý sýr. Já nedávám.
Je to opravdu vynikající jídlo a není náročné na přípravu. Přeju dobrou chuť!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

udoli 23. 11. 2010, 17:43
dělám také, ale mezi vrstvy brambor dávám cibule na tenká kolečka, výborně to ochutí. (Y) (Y) (Y)
chalupnicka 11. 11. 2010, 8:25
to je výborná dobrota -ještě přidávám česnek (Y) (clamp) |:o)
Janca25 10. 11. 2010, 16:17
Jani dnes jsem dělala k obědu a je to veliká dobrůtka! (Y) přidala jsem ještě cibuli na kolečka a nahoru ten sýr a nemá to chybu! (clamp) Děkujeme za inspiraci, ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie