Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Svačinová zelňačka

0.0
Svačinová zelňačka

Potřebné ingredience

Suroviny:

1,5 l vývaru z masoxu
1 nožička klobásy
15 dkg bůčku
1 párek
1 velká cibule
5 brambor
1 lžička papriky
1/4 kg kysaného zelí
2 lžíce hladké mouky
5 stroužků česneku
sůl, pepř
majoránka
petrželka

Postup přípravy

Postup: bůček nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ho, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme mouku, osmažíme ji, vsypeme papriku, zamícháme, zalijeme vývarem, vložíme zelí a vaříme 1/2 hodiny. Přidáme na kostičky nakrájené brambory (můžeme je uvařit zvlášť), na kolečka nakrájenou klobásu a párek a vaříme, až jsou brambory měkké. Dochutíme solí, pepřem, utřeným česnekem, majoránkou a zelenou petrželkou. Místo se zelím můžeme polévku uvařit s předem namočenými fazolemi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 20. 6. 2019, 11:42
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie