Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Špekáčky v pivu

Špekáčky v pivu

Potřebné ingredience

Špekáčky,1 pivo,3/4 sklinky kečupu, 3velké cibule, 4 velké papriky nejlépe vícebarevné :-)

Postup přípravy

Špekáčky nařízneme jako na opékání a vložíme do pekáčku. Nakrájíme cibule, papriky-ty na tenčí proužky, a dáme do pekáčku. Zalijeme pivem a kečupem. Pečeme ve vyhřáté troubě při…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Medvědí tlapky

Medvědí tlapky

Potřebné ingredience

vepřové maso,šunka,cihla,žampiony v plechu,sojová omáčka,sůl a pepř

Postup přípravy

Maso já dávám vepř.kýtu naklepeme,osolíme,opepříme pokapeme sojovkou a zabalíme do masa šunku,cihlu a žampiony.Dobře zapárátkujem,aby cihla nevytekla a dáme smažit.(bud na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kotletky v jednom hrnci

kotletky v jednom hrnci

Potřebné ingredience

Kotlety,brambory,šlehačka,cibule,sůl,pepř-toť vše

Postup přípravy

Do většího hrnce nakrájíme na kolečka cibulku,na ní položíme naklepané kotletky--dle osob,na ně na kolečka pokráté brambory-taky dle osob,osolíme,opepříme a zalejeme šlehačkou,je…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
alobalka

alobalka

Potřebné ingredience

Ingredience:
4 plátky bravčového mäsa - vepřové,
4 trojuholníčky taveného syra,
4 vajcia - vejce,
soľ,
štipľavá paprika - pálivá paprika,
mleté čierne korenie,
grilovacie korenie
olej

Postup přípravy

Alobalka




Příprava:
Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, pokvapkáme trochu olejom a necháme odležať do druhého dňa.
Alobal potrieme olejom, položíme naň…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovička se šťávou

Vepřová krkovička se šťávou

Potřebné ingredience

krkovička
cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
jíška Knorr tmavá nebo mouka

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety  se smetanou

Zapečené kotlety se smetanou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety nebo jiné plátky masa, smetanu, brambory, sůl, pepř, kmín, trošku mléka, sádlo na vymazání

Postup přípravy

• Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
• Vymažeme si pekáč sádlem.
• Na dno pekáče dáme maso tak, aby plátky ležely vedle sebe.
• Potom klademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žraločí ploutve

Žraločí ploutve

Potřebné ingredience

plátky vepřové kotlety,cibule ,hořčice (plnotučná),sůl,pepř,Kunovjanka,Eidam,smetana

Postup přípravy

Do pekáčku dáme trochu másla (olej),na drobno nakrájenou cibuli,plátky naklepeme,osolíme,opepříme a z obou stran potřeme hořčicí ,dáme do pekáčku a vložíme do trouby.Až hořčice na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
"Švejžužu"

"Švejžužu"

Potřebné ingredience

vepřová kýta
2 žloutky
sádlo
glutasol
škrob
sůl
sojovka
pepř
hlávkové zelí
feferonky
bílé víno
ocet
zázvor
čínské houbičky

Postup přípravy

Maso, žloutky, škrob, sůl, glutasol, víno, sojovku a zázvor zamícháme dohromady v misce. 2 lžíce vína, sojovku, ocet, škrob a vodu nebo vývar smícháme = šťáva na zahuštění jídla. …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety ve šlehačce

Kotlety ve šlehačce

Potřebné ingredience

brambory
kotlety
šlehačka
porek
sýr
sůl,pepř,sl.paprika, (chilli)

Postup přípravy

Na kolečka nakrájíme syrové brambory, dáme do pekáčku, na to naklepané, osolené, opepřené a opaprikované kotlety, můžeme dát porek, zase syrové brambory a zalijeme šlehačkou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso v mrkvi

Maso v mrkvi

Potřebné ingredience

vepřové maso (plec) mrkev máslo (sádlo) cibule citron sůl, pepř, cukr, kmín

Postup přípravy

Na tuku osmažíme cibuli, na ní maso, osolím, opepřím, okmínuji, dusím, podliju, když je maso skoro měkké, přidám na kolečka nakrájenou mrkev, zahustím moukou ve vodě, dochutím…

Zobrazit více...

Kategorie