Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Vepřová krkovička se šťávou

0.0
Vepřová krkovička se šťávou

Potřebné ingredience

krkovička
cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
jíška Knorr tmavá nebo mouka

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme. Šťávičku po změknutí masa lehce zaprášíme tmavou hotovou jíškou Knorr nebo troškou mouky. Dochutíme. Podáváme s bramborem. Můžeme k tomu udělat dušenou zeleninu. Můj syn to miluje. Je to celkem rychlovka a dobrá.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

janča 23 10. 4. 2007, 10:49
tak sme skusily a moc dobrý super děkuji (Y) (child9)
bubík4 10. 4. 2007, 10:56
@janča 23 Jani tak to jsem moc ráda. Nemáte za co děkovat. (F) (F) (F)
janča 23 8. 4. 2007, 15:46
skusím a jako přílohu udělám rýži mohlo by to taky jít brambory sme měli dneska tak skusím rýži a pak napíšu jak to chutnalo (F) :-P
bubík4 9. 4. 2007, 21:05
@janča 23 Jani, s rýží to jedla moje tchýně a moc ji to chutnalo, tak doufám, že to bude mít úspěch i u Vás. Dobrou chuť (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie